Actualitate

RESTRICȚII de weekend în Căianu! Circulația va fi interzisă după ora 20:00

Comuna Căianu din Cluj trece la restricții de weekend, deoarece rata de incidență COVID a ajuns la 4.61 la mia de locuitori.

 

 


Comuna Căianu, din județul Cluj trece la restricții pe timp de weekend, ca urmare a creșterii ratei de incidență COVID-19 la peste 4 la mia de locuitori. Prin urmare, circulația va fi permisă doar până la ora 20:00, iar magazinele se vor închide la ora 18:00, în zilele de weekend. Măsurile se vor aplica începând cu data de 23 aprilie.

 


Ce măsuri se aplică?

-se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20,00-5,00, iar în celelalte zile ale săptămânii (de luni până joi) se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22.00-5.00;
-se instituie obligația pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, să își organizeze și să își desfășoare activitatea în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 5,00-18,00, iar în celelalte zile ale săptămânii (de luni până joi) magazinele care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, trebuie să își organizeze și să își desfășoare activitatea în intervalul orar 5.00-21.00;
-se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport și/sau fitness.
 

abonare newsletter