Actualitate

Peste 2000 de vizitatori la Târgul All Xtreme

<p><img src="documente/stories/11_noiembrie/23_ziua/allxtreme.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Peste 2000 de clujeni au trecut pragul Târgului All Xtreme de la Casa de Cultură a Studenților, în weekendul 18-20 noiembrie.</p>

 

Târgul All Xtreme, expoziție de echipamente sportive și destinații de iarnă, a avut loc la Casa de Cultură a Studenților, in weekendul 18-20 noiembrie. Evenimentul s-a bucurat de susținerea autorităților locale, a partenerilor media, dar și de cea a vizitatorilor, care au venit în număr mare să vizioneze ofertele promoționale lansate de expozanți.

Astfel, peste 2000 de persoane direct interesate de practicarea sporturilor de iarnă, au trecut pragul Târgului și au achiziționat produsele expuse.

Vizitatorii au putut găsi: rucsaci care te protejează în caz de avalanșă, șosete și mănuși impermeabile, haine care păstrează o temperatură constantă  din momentul în care le îmbraci și până le dai jos, schiuri, clăpari și plăci de ultimă generație, portbagaje și mini-boburi, săniuțe care aproape se conduc singure, bocanci și diverse accesorii precum camera care se atașează la casca de schi și filmează aventurile de pe pârtie, dar și oferte de schi și revelion.

Participanții de anul acesta au fost: Wellensteyn – Cluj, Rucksack – Brasov, Colombia – Cluj, Dominorum – Baia-Mare, Fischer – Timisoara, Kingping – Cluj, Toptools – Cluj, Head – Bucuresti, Aeroportul Cluj-Napoca, 4games.ro – Cluj, Clujana – Cluj, Gil Mobile – Cluj, Hotel Alpin – Baisoara, Icoana Cavnic – Cavnic.

Parteneri media: Skivirus.com, fresh-meat.ro, Radio Impuls, Zile și Nopți, Advantage media

All Xtreme este un eveniment organizat de Monitorul de Cluj în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca!

abonare newsletter