Actualitate

Fiul fostului șef al Băncii Dacia Felix a făcut praf 12 mașini parcate. Conducea beat și fără permis. FOTO

Fiul lui Sever Mureșan, acționarul majoritar al fostei Bănci Dacia Felix (BDF) Cluj, a făcut praf 12 mașini parcate într-un cartier din Brașov.

 

 


Adrien Mureșan a făcut praf 12 mașini parcate într-un cartier din Brașov. Bărbatul era beat, fără permis și supărat pe iubită a făcut un circ total ân Brașov, potrivit Digi24.

 


Bărbatul a fost un adevărat pericol public miercuri seară, pe străzile din Brașov. Haosul s-a declanșat în momentul în care Adrien Stephane Mureșan a ajuns într-un cartier din Brașov și a lovit, se pare intenționat, 12 mașini parcate.

A fost scosc cu forța din mașină de niște bărbați. Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. El avea o alcoolemie de 2,10 mg/litru, iar rezultatele pentru substanţele psihoactive nu sunt deocamdată gata


Polițiștii au descoperit că bărbatul nu mai avea dreptul să conducă pe drumurile publice.

I s-a deschis un dosar penal

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi fost supărat pe iubita sa și ar fi vrut să se răzbune lovind aceste mașini, iar circul a continuat chiar și în ambulanță, unde a rupt un guler cervical și a încercat să distrugă aparatură din salvare. 


Bărbatul este la psihiatrie acum, iar poliția i-a deschis un dosar penal.

Nu este pentru prima data când filul fostului acționar majoritar al fostei Bănci Dacia Felix (BDF) Cluj este într-un scandal uriaș. În anul 2017, bărbatul Adrien Mureșan s-a urcat pe o macara din București și amenița că se sinucide. Dupa 10 ore de negocieri, tânărul a coborât.

abonare newsletter