Actualitate

Halva cu o bucată mare de metal, într-un magazin din Cluj-Napoca: „Era foarte ascuțită și tăioasă”

O bucată mare de metal a fost găsită într-o halva de floarea soarelui, care a fost cumpărată dintr-un hipermarket din Cluj-Napoca

 

 


Un clujean, care și-a cumpărat o halva dintr-un hypermarket din Cluj-Napoca, a găsit în interiorul produsului o bucată de metal foarte ascuțită de aproape 2 centimetri. Clujeanul a sunat la firma care a important produsul în România, dar și la hipermarketul din Cluj, iar anagajații l-au asigurat că produsul va fi scos de pe raft.

 


„Am cumpărat o halva de floarea soarelui cu aromă de vanilie, 30 de grame, de la un hipermarket situat la limita cartierelor Mănăștur și Grigorescu din Cluj-Napoca. După ce am desfăcut-o și am început să o mănânc am avut un mare șoc. Mare a fost mirarea când am mușcat o bucată metalică, foarte ascuțită, extrem de tăioasă, de aproape 2 cm, care se găsea camuflată în interiorul produsului. Din fericire, nu mi-am spart nici dinții, nici nu am înghițit-o să îmi perforez stomacul. Dar dacă un copil era în locul meu și nu era atent?! 

Am contactat telefonic firma din Iași care importă această halva din Ucraina. Mi s-a spus că vor sesiza firma producătoare. Am înștiințat telefonic și hipermarketul de unde am cumpărat-o. Am primit asigurări, de la un responsabil de magazin, că produsul va fi retras de pe raft în cel mai scurt timp posibil.


Mai mult, am făcut reclamație oficială la ANPC, pe site-ul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, pentru a sesiza neregulile grave ale acestui produs, care sper să fie oprit de la comercializare în magazinele din România, iar firma producătoare să fie penalizată dacă există cadru legal”, a povestit cel care a găsit bucata de metal în halva, transmite DCNews.

CITEȘTE ȘI:


Kaufland încearcă să mușamalizeze un incident petrecut în magazinul din Mănăștur. O femeie susține că a fost scoasă cu forța din magazin după ce a alunecat pe ulei

abonare newsletter