Actualitate

PROTEST pe Bulevardul Eroilor! Clujenii nu se lasă: ,,Opriți restricțiile aberante, ilegale și criminale!”

Românii din toată țara sunt nemulțumiți de restricțiile date de Guvern, ce nu se mai opresc și ce nu prea dau roade. În Cluj se va mai organiza un protest împotriva acestora.

 

 


După protestul de ieri, 28 martie, doi tineri din Cluj au dat startul organizării unui protest ce va avea loc sâmbăta aceasta, 3 aprilie 2021, ora 16:00, pe Bulevardul Eroilor, la Clopot.

Restricții peste restricții, nemulțumirea cetățenilor

„De un an de zile, guvernul ne impune restricții peste restricții fără explicații și, mai ales, fără rezultate. Recent, câțiva politicieni de la București au decis că de acum înainte magazinele se vor închide la 18:00 și că la ora 20:00 se dă stingerea pentru toată lumea. Asta după ce au modificat metoda de calcul a incidenței cazurilor în așa fel încât să iasă cât mai mare, și astfel să poată impune și mai multe restricții. Au plătit presa ca să inducă panică, au ascuns adevărul și au pus la zid pe toți cei care nu acceptă povestea oficială.” a scris pe pagina de Facebook a evenimentului unul dintre cei doi tineri.


„Singurul lucru care mai contează e COVID-ul, pacienții internați la ATI, numărul de cazuri și de morți, frica și manipularea”

„Fie că ești părinte, elev, student, muncitor, profesor, chelner, antreprenor, turist sau pur și simplu un om care își dorește să își trăiască viața în pace, ai avut de suferit de pe urma restricțiilor de până acum. Iar acum vei suferi chiar mai mult. Însă toate astea nu mai contează. Singurul lucru care mai contează e COVID-ul, pacienții internați la ATI, numărul de cazuri și de morți, frica și manipularea.

Sâmbătă ne întâlnim pe Bdv. Eroilor, „la clopot”, pentru a protesta împotriva măsurilor impuse în mod abuziv de guvern. Ne-am săturat să ne dicteze alții cum să trăim, când să mergem la plimbare, când și unde să mergem la cumpărături sau când să mergem la culcare. Opriți restricțiile aberante, ilegale și criminale.” a mai scris tânărul.

abonare newsletter