Actualitate

Restricțiile de circulație se aplică de DUMINICĂ la Cluj! Magazinele se închid la ora 18:00, la fel și TERASELE

Restricțiile se aplică începând de duminică, 28 martie 2021. Prefectul Clujului a anunțat că magazinele și terasele se închid la ora 18:00, iar circulația va fi interzisă după ora 20:00.

 

UPDATE: Florin Cîțu, premierul României, a anunțat că restricțiile vor fi amânate pentru ziua de duminică, pentru a le oferi operatorilor economici mai mult timp să se pregătească: „Precizări referitoare la Hotărârea CNSU privind noile măsuri. Astăzi se va publica hotărârea în Monitorul Oficial, însă, având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească, am avut o discuție cu domnul Arafat și am stabilit ca aceste măsuri să fie aplicate de duminică, 28 martie.”


 

 


Știre inițială:

Restricțiile de circulație după ora 20:00 și închiderea magazinelor după ora 18:00 intră în vigoare de sâmbătă, 27 martie 2021. Pe lângă magazine, și terasele se vor închide la Cluj.


 

„Conform discuțiilor purtate cu domnul Arafat, restricțiile vor urma să intre în vigoare începând cu ziua de mâine. Însă da, odată cu închiderea operatorilor economici începând cu ora 18, se vor închide și terasele din păcate”, a transmis Tasnadi Szilard, prefectul Clujului.


Circulația va fi restricționată de la ora 20.00, față de ora 22.00, cât este încă în prezent, iar magazinele vor fi închise de la ora 18.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile în care rata de infectare este peste 4 cazuri de COVID-19 la 1.000 de locuitori.

În localitățile în care rata de infectare depășește 7,5 cazuri la 1.000 de locuitori aceste restricții se vor aplica toată săptămâna.


DOCUMENT. Vezi lista tuturor restricțiilor care au fost decise de Comitetul Național pentru Situații de Urgență

Descarcă declarația pe propria răspundere și adeverința de angajator, obligatorii pentru circulația după ora 20:00, aici

CITEȘTE ȘI:

Clujul, defavorizat de formula de calcul a incidenței. Emil Boc: „Magazinele se închid la ora 18 și de la ora 20, acasă. E nedrept”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter