Actualitate

Prefectul Clujului FĂRĂ mască de protecție la Praznicul Bunei Vestiri și întâlnirea cu ÎPS Andrei

Szilard Tasnadi, noul prefect al Clujului, a comis o gafă de proporții la Praznicul Bunei Vestiri și s-a prezentat fără mască de protecție la Sfânta Liturghie.

 

Szilard Tasnadi, prefectul Clujului, și alți membri din cadrul prefecturii s-au întâlnit astăzi cu Î.P.S. Andrei Andreicuț, Mitropolitul Clujului, dar masca de protecție a lipsit cu desăvârșire, deși întâlnirea a fost organizată într-un spațiu închis.


 

„Astăzi la Praznicul Bunei Vestiri, când se sărbătorește hramul Mitropoliei Ortodoxe din Cluj-Napoca și 10 ani de la întronizarea Î.P.S Andrei, ca Arhiepiscop al Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolit al Clujului, Maramureșului și Sălajului, domnul prefect Tasnádi István-Szilárd a participat la Sfânta Liturghie.


 Cu această ocazie, domnul prefect i-a înmânat o plachetă Î.P.S Andrei,  în semn de prețuire și respect la împlinirea unui deceniu de slujire arhierească la Cluj, pentru contribuția la consolidarea prezenței Bisericii Ortodoxe Române în societate și cultivarea valorilor creștine ca reper de coeziune morală și etică în rândul credincioșilor. Întru mulți și fericiți ani, Înaltpreasfinția Voastră!”, a scris Instituția Prefecturii Cluj pe Facebook.

Prefectura Clujului încalcă pentru a doua oară regulile impuse la nivel național după ce distanțarea socială a fost „uitată” la învestirea noului prefect, Szilard Tasnadi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter