Actualitate

O femeie, găsită moartă în urma unui incendiu de PROPORȚII, în Cluj! Cabana a ars până la temelii. FOTO/VIDEO

Pompierii din Cluj au găsit o femeie moartă în urma unui incendiu de proporții, la o cabană.

 

 


O intervenție a pompierilor clujeni pentru stingerea unui incendiu de proporții a avut loc pe parcursul nopții trecut, în jurul orei 2:20, la o cabană cuprinsă de flăcări, în localitatea Vâlcele, Cluj.

 


Pompierii au descoperit corpul unei femei moarte, în urma incendiului:

„Trei autospeciale pentru stins incendii au fost alertate în această noapte, în jurul orei 2.20, despre faptul că conducătorii auto care circulau pe nodul rutier de urcare pe centura din apropierea localității Vâlcele văd o cabană izolată care este cuprinsă de flăcări.


Pompierii sosiți la fața locului au găsit imobilul cu două niveluri cuprins în totalitate de flăcări, iar acoperișul acesteia s-a prăbușit în primele momente ale intervenției. Pe timpul operațiunilor de stingere a incendiului au găsit corpul unei femei, în vârstă de cca 50 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Operațiunile de stingere au durat mai bine de trei ore având în vedere că nivelul superior al casei era construit pe structură din lemn, iar casa, ce avea o amprentă la sol de coca 50mp, a fost distrusă în totalitate”, a transmis ISU Cluj.

abonare newsletter