Actualitate

INCIDENT INCREDIBIL în cel mai mare parc din Cluj-Napoca. Un COPIL a fost mușcat de un CÂINE de rasă

Un incident incredibil s-a petrecut în Parcul Central din Cluj-Napoca. Un câine a mușcat un copil în zona capului.

UPDATE:

„La data de 23 martie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că, în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca, un minor a fost mușcat de un câine.


La fața locului, s-a stabilit că un minor în vârstă de 4 ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se afla în parc împreună cu mama sa, a fost mușcat de un câine care nu ar fi fost asigurat cu lesă și botniță, conform prevederilor legale pentru acea categorie de patruped.

Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost identificat propietarul câinelui,  un tânăr de 25 de ani, din Deva.
În urma evenimentului, minorul a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale, acesta neavând nevoie de internare.


Raportat la cele constatate, polițiștii s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, faptă prevăzută și pedepsită de OUG 55/2002.”, a transmis IPJ Cluj.

 


Un copil de aproximativ 7 ani a fost mușcat de un câine din rasa Amstaff  în Parcul Central din Cluj-Napoca. Minorul a fost transportat de urgență la spital, însă din primele evaluări se pare că nu a suferit un traumatism serios și nu are nevoie de spitalizare.

REVENIM  CU DETALII!

abonare newsletter