Actualitate

AUR protestează împotriva restricțiilor în fața Prefecturii Cluj. Între timp, cazurile COVID-19 sunt într-o continuă creștere!

AUR protestează azi, 20 martie în fața Prefecturii Cluj împotriva restricțiilor anti-COVID implementate în contextul stării de alertă.

 

 


AUR protestează azi în fața Prefecturii Cluj împotriva restricțiilor anti-COVID, chiar dacă municipiul Cluj-Napoca are rata de infectare COVID-19 de peste 5 la mia de locuitori.

 


Membrii Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR) din Cluj se vor aduna între orele 15:00-17:00 în fața Prefecturii. Potrivit postării de pe Facebook, ar urma să protesteze maxim 100 de persoane.

Anunțul a fost făcut pe pagina lor de Facebook împreună cu hotărârea de la jandarmerie pentru organizarea evenimentului.


Membrii trebuie să respecte Hotărârea de Guvern 293/2021 privind prelungirea stării de alertă și măsurile de combatere a efectelor pandemiei de COVID. Cu alte cuvinte, trebuie să poarte mască de protecție și să respecte distanțarea.

Nu este primul protest organizat de AUR de acest gen. Ei au mai protestat acum două săptămâni împotriva vaccinării obligatorii, chiar dacă în România nu este obligatorie vaccinarea, iar oamenii abia găsesc locuri la centrele de imunizare.


Județul Cluj este într-o stare gravă din punct de vedere epidemiologic, iar municipiul Cluj-Napoca în scenariul roșu. Cazurile COVID-19 sunt într-o creștere continua, situația de la ATI este foarte gravp, iar medicii și autoritățile abia mai fac față pentru a ține totul sub control. În tot acest timp, simpatizanții AUR organizează proteste pentru stoparea restricțiilor, chiar dacă acestea sunt singurele care ne mai oferă o șansă de „plutire”.

CITEȘTE ȘI:


AUR s-a dezis de Șoșoacă: „Nu știe regulile jocului politic”

Ultimele Stiri
abonare newsletter