Actualitate

Lucrări de modernizare pe mai multe străzi din Dej. Rute ocolitoare

Pe mai multe străzi din municipiul Dej se desfășoară lucrări de modernizare. Șoferii sunt sfătuiți să folosească trasee alternative, pentru evitarea aglomerației.

 

 


Continuă lucrările în cadrul proiectului „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană, reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și str. Gh. Șincai) strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada G. Coșbuc și str. I.P. Reteganul) strada Crângului”, finanțat prin Programul Operațional Regional – REGIO (2014-2020).

 


În cursul anului trecut au fost realizate lucrările de schimbare a conductei de canalizare de pe strada Unirii, cu o lungime de 450 m și racordurile aferente blocurilor din zonă, iar ulterior s-a intervenit la modernizarea carosabilului și trotuarelor pe strada Unirii. În aceste zile, lucrările se concentrează în spațiul sensului giratoriu din zona Carrefour.

Rute ocolitoare

Pentru a evita aglomerația mare în zonă, Primăria municipiului Dej recomandă în perioada următoare folosirea următoarelor rute ocolitoare, respectiv:


- strada Unirii, strada Dl. Rozelor, Strada Dl. Florilor, Strada Florilor spre centrul municipiului sau spre gară;
-strada Unirii, strada Dl. Rozelor, strada Dl. Florilor, strada Aurel P. Bănuț, strada Mărășești, strada Ecaterina Teodoroiu, spre centrul municipiului;
- strada Ecaterina Teodoroiu, strada Crângului spre magazin Kaufland.

„Suntem conștienți că toate aceste lucrări provoacă un anumit disconfort locuitorilor din zonă și participanților la trafic, dar în același timp, sperăm să găsim și înțelegerea necesară, având în vedere că proiectul presupune o modernizare amplă a zonei”, a transmis Morar Costan, primarul municipiului Dej.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter