Actualitate

Coadă la vaccinarea anti-COVID la centrul din Observator. Subprefect: „S-au suprapus câteva programări”

Cozile de la centru de vaccinare din Observator nu se mai termină. În continuare, se suprapun programări pentru imunizare din cauza oamenilor care trebuie să își administreze și rapelul.

 

 


Clujenii au stat la coadă pentru a primi vaccinul anti-COVID la centrul de vaccinare din Observator. Nu este pentru prima data când se formează cozi infernale la acest centru de vaccinare, monitorulcj.ro semnalând de fiecare data această problemă.

 


Se pare că s-au suprapus niște programări pentru rapel, din nou, dar subprefectul Clujului, Irina Munteanu asigură că această problemă se va remedia, iar cei de la Regina Maria (centru din Observator) au format o nouă echipă pentru gestionarea activității de vaccinare.

„S-au suprapus pentru câteva zile rapeluri cu doza 1 pentru toți cei programați în platforma. Au preluat totodată o serie de persoane programate pe celalalt centru Regina Maria care a ieșit din programul de vaccinare la începutul lunii. La fel, au rapel peste toate astea pentru persoane dializate aparținand a doua centre de dializă, care sunt la momentul rapelului și care le-au fost arondați, fiind exceptați de la programarea în platforma. Au format echipă nouă, suplimentară de vaccinare pentru perioada asta, dar și un alt personal angrenat pentru a gestiona toate persoanele, astfel încât să se reducă cât mai mult timpul de așteptare. Toată lumea primește vaccinul fără probleme”, a spus subprefectul Clujului, Irina Munteanu.


Săptămâna trecută, zeci de clujeni au fost programați la aceeași oră la centrul de vaccinare menționat mai sus. Acest lucru s-a întâmplat în două zile: pe 4 martie și pe 6 martie.

Joi, pe 4 martie șeful DSP Cluj a declarat pentru monitorulcj.ro că este conștient de situație.  Programările la vaccinarea anti-COVID-19 au fost suprapuse fiindcă au apărut și rapelurile, lucru pentru care centrul de vaccinare s-a pregătit, anticipând că asta se va întâmpla.


CITEȘTE ȘI:

Vaccinare anti-COVID, la grămadă! Zeci de clujeni, programați din nou la aceeași oră într-un centru din Observator. FOTO

abonare newsletter