Actualitate

S-au cerut restricții mai severe, printre care și închiderea mall-urilor! Ce a spus premierul?

Premierul Florin Cîțu a spus că au fost mai multe propuneri de restricții, printre care și închiderea mall-urilor în weekend.

 

 


Premierul Florin Cîțu a spus că se va aplica restricția circulării pe timp de seară, începând cu ora 22:00 iar starea de alertă se va prelungi, dar astea vor fi singurile restricții impuse. De asemenea, el a spus că au fost mai multe propuneri de restricții, printre care și închiderea mall-urilor în weekend, însă nu a fost aprobată această restricție.

 


„Se prelungește starea de alertă, nu e cazul de noi restricții. Va fi adoptată măsura ca circulația după ora 22.00 să fie restricționată. Restricția aceasta va face diferența, veți vedea.  

Magazinele vor fi deschise până la 21.00. Au fost propuneri cu mai multe restricții, printre care închiderea mall-urilor în weekend. Propunerea a venit de la specialiști în epidemiologie. Nu am acceptat, nu mergem în direcția asta.


Știu că există mai multe persoane care încearcă să restricționeze, dar eu cred că acum România se descurcă foarte bine. O să avem o lună cu mai multe doze de vaccin.

Nu luăm în calcul niciun lockdown. Și înainte de Crăciun ați fost bombardați cu informații că va fi lockdown în România, nu a fost luat și lucrurile merg foarte bine.


Au fost estimări că vom avea 10.000 de cazuri de infectare în martie, nu suntem acolo. Estimările sunt estimări, nu s-au adeverit", a spus premierul.

CITEȘTE ȘI:


OFICIAL! Iohannis a anunțat NOI RESTRICȚII. Circulația noaptea va fi restricționată „mai devreme”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter