Actualitate

„Cutie de chibrituri” la preț de apartament în Cluj-Napoca. Baie fără duș, iar patul e lângă aragaz. FOTO

„Cutie de chibrituri” la preț de apartament în cartierul Gheorgheni. Baia este ca o debara, iar patul este lângă aragaz.

 

 


Chiar dacă este pandemie, unele chirii din Cluj-Napoca au prețuri exagerate mai ales pentru condițiile pe care le oferă. O agenție de imobiliare a făcut un anunț pe un grup de Facebook de chirii pentru o garsonieră care are niște condiții ce lasă de dorit la prețul de 170 de euro în cartierul Gheorgheni.

 


Baia este ca o debara, dușul fiind cuplat la chiveta care se află fix lângă WC. Bucătăria este în aceeași încăpere cu dormitorul, patul fiind la doi pași de aragaz. Frigiderul este unul de cameră de hotel, unde îți poți ține doar câteva alimente, iar cuptorul lipsește din utilitățile bucătăriei. Practic, apartamentul este ca o cutie de chibrituri, dar la un preț de o garsonieră cu condiții bune.

Agenția a spcificat că garsoniera este utilată și mobilată modern, însă mobilierul este unul normal, îngrămădit în garsoniera minisculă.


Clujenilor li s-a părut un preț absurd pentru condițiile care sunt oferite, dar mai ales și pentru spațiul oferit: „Există închisori în lumea asta cu condiții mult mai decente”, a comentat un clujean la postare.

„Iar lovește pandemia.. coteș de 11 metri pătrați... unii au cușcă pentru câini mai mare decât garsoniera asta!”.


„Poți să te dai cu parfum Versace și să speli hainele cu cel mai bun balsam, că oricum vei mirosi a mâncare peste tot”.

„Cum să faci baie în chiuvetă? Mai bine te speli la lighean sau într-o troacă. Nici 50 de euro nu merită garsoniera asta”, au fost câteva dintre comentariile clujenilor la postarea de pe Facebook.


CITEȘTE ȘI:

560.000 de euro pentru un coteț de apartament în Cluj-Napoca. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter