Actualitate

Șoferiță din Cluj, la un pas de tragedie! A rămas blocată sub o barieră de cale ferată. FOTO

O clujeancă a fost la un pas de tragedie! A rămas blocată sub o barieră de la calea ferată. Într-un final, un șofer a ajutat-o.

 

 


O șoferiță din Cluj a fost la un pas de tragedie! Femeia a fost prinsă sub bariera de la calea ferată de pe strada Fabricii de Zahăr.

 


„Era aglomerat, bară la bară si așa a ramas sub barieră. Ce-i drept a greșit, văzând ca se stă bară la bară si ea s-a bagat lângă barieră. Partea faină că toți râdeau si nimeni nu se găndea sa o ajute pe domnișoară. Un prieten a ridicat de barieră ca sa dea mașina inapoi", a spus un martor.

Majoritatea oamenilor au răs de ea și au criticat modul său de a conduce, dar cu toate acestea un clujean i-a luat apărarea, spunând că e mult mai ușor să răzi în momente de genul.


„E mult mai ușor pentru unii sa râdă si sa se amuze, să filmeze, să fotografieze ...decât sa ajute", comentează cineva pe grupul INFO TRAFIC jud. CLUJ.

Zona era foarte aglomerată, iar mașinile erau bară la bară. Șoferița nu a mai reușit să dea înapoi. Până la urmă, un alt șofer a ajutat-o să iasă de sub barieră. Martorii spun că plafonul mașinii pe care o conducea a fost ușor avariat.


CITEȘTE ȘI:

POZA ZILEI: Bariera de pe strada Mamaia a fost pusă la pământ din nou

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter