Actualitate

Vremea la Cluj devine tot mai caldă. Vineri sunt anunțate temperaturi de primăvară

Vremea la Cluj se încălzește. Vineri vor fi temperaturi de primăvară, iar în weekend va ploua.

 

 


Săptămâna aceasta, vremea la Cluj va fi predominant caldă, în unele zile fiind anunțate temperaturi de primăvară. Cea mai caldă zi a săptămânii va fi cea de vineri, iar weekend-ul va aduce câteva ploi și o ușoară scădere în termometre.

 


Ziua de marți, 23 februarie, aduce la Cluj temperaturi de 10 grade, însă cerul va fi înnorat. Șansele de ploaie sunt de 1%, iar vântul va sufla în medie cu 6 km/h, fiind anunțată ceață pe tot parcursul zilei. Noaptea va fi ceva mai rece, maxima fiind de 6 grade, iar șansele de ploaie vor fi de 6%.

Vremea la Cluj. Temperaturile cresc de miercuri

Miercuri, vremea se încălzește la Cluj, maxima ajungând la 12 grade Celsius, soarele făcându-și loc printre norii care vor acoperi cerul în proporție de 46%. Șansele de ploaie sunt de 2%, iar vântul va sufla cu 7 km/h. Noaptea aduce o minimă de 2 grade, șansele de ploaie crescând ușor.


Joi, cerul va fi predominant însorit, temperatura menținându-se la aproximativ 12 grade, însă șansele de ploaie vor fi de 0%, iar norii vor acoperi cerul doar în proporție de 33%. Noaptea, temperatura nu va coborî sub 2 grade, iar vântul va sufla cu 7 km/h.

Ziua de vineri va fi cea mai caldă din această săptămână la Cluj, aducând temperaturi de primăvară, maxima fiind de 13 grade Celsius, iar cerul predominant însorit. Vântul va sufla cu 11 km/h, iar șansele de ploaie vor fi de 0%. Cerul va fi senin în noaptea de vineri spre sâmbătă, termometrele arătând o minimă de 4 grade, cu o probabilitate de ploaie de 1%.


Weekend-ul va fi ploios

Prima zi a sfârșitului de săptămână aduce ploi la Cluj, maxima fiind de 8 grade, în timp ce norii vor acoperi cerul în proporție de 70%, cu probabilitate de descărcări electrice. Vântul va sufla 17 km/h, iar noaptea, minima va fi de un grad, însă șansele de ploaie se vor diminua.

Duminică, vremea rămâne mai rece față de restul săptămânii, maxima fiind de 7 grade, iar vântul va sufla cu 32 km/h. Cerul va fi predominant noros, însă și razele de soare își vor face simțită prezența, șansele de ploaie fiind de 2%. Noaptea, temperatura minimă va fi de 2 grade Celsius, cu 0% șanse de ploaie și cer senin. Vântul va sufla cu 22 km/h.

Ultimele Stiri
abonare newsletter