Actualitate

Avocat din Cluj, la un pas de moarte! A fost resuscitat de un medic aflat în timpul liber

Un avocat clujean a fost la un pas de moarte, dar un medic aflat în timpul liber a reușit să îl salveze și stabilizeze până la sosirea ajutoarelor medicale.

 

 


Un avocat clujean a fost salvat de un medic aflat în timpul liber, după ce a căzut într-un pârâu din zona montană a județului Bistrița-Năsăud.

 


Este vorba despre Ciprian Păun, care a căzut sâmbătă într-un pârâu din zona montană a judeţului Bistriţa-Năsăud. El a intrat în stop cardiorespirator și a primit primul ajutor și a fost salvat de la morte de la un medic aflat în timpul liber.

Evenimentul a avut loc în zona Izvorul Zânelor din localitatea Miţa, aflată în apropierea lacului de acumulare Colibiţa. Victima a fost scoasă din apă inconştientă, iar medicul aflat în zonă a dat primul ajutor.


„Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, în apă. Din fericire, intervenţia promptă a medicului (aflat în zonă, în timpul liber) a fost vitală. Acesta a reuşit, în urma manevrelor aplicate, să scoată bărbatul din stop cardiorespirator, după câteva minute de aplicare a protocolului”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Avocatul cljean, aflat în în stare de hipotermie, a fost preluat conştient de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD. El a fost pregătit pentru a fi dus la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca.


„Vă mulțumesc pentru toate mesajele de sprijin! Sunt ok, în Cluj și totul va fi bine. Din păcate nu pot răspunde la toate mesajele, dar sunt bine. Voi reveni individual cu explicații . Avem un corp medical de elită și eu am prieteni de mare nădejde și o familie care au făcut minuni! Acum e nevoie de un pic de liniște, dar voi reveni! Mulțumesc pentru înțelegere!", a transmis Ciprian Păun pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI:


VIDEO. Accident GRAV pe Calea Baciului! Imagini greu de privit filmate imediat după impact

 

abonare newsletter