Actualitate

Abdul Rahim replică după acuzațiile lui Dohotaru: „Nu are nicio dovadă”

Abdul Rahim a ținut să facă o serie de precizări după ce Adrian Dohotaru a declarat că l-ar fi amenințat cu moartea.

 

Abdul Rahim a transmis un drept de replică pe adresa redacției Monitorul de Cluj în care a făcut o serie de precizări despre conflictul cu Adrian Dohotaru, dar și despre activitatea pe care o desfășoară pe lacul Tarnița.


Redăm integral dreptul la replică transmis de Abdul Rahim:

„Pretinsa amenințare cu moartea: O afirmație cu mare impact asupra societății în care subsemnatul locuiesc și trăiesc, publicată într-un ziar pe care majoritatea clujenilor îl vizionează.


Pentru această pretinsă amenințare, dl. Dohotaru nu are nicio dovadă.

Dialogul cu dl. Dohotaru s-a realizat în contextul dezbaterii organizate online de Consiliul Județean pentru reglementarea Interzicerea navigării pe Tarnița cu bărci cu motor termic, dezbatere la care am participat amândoi și în care am avut opinii divergente: dânsul dorește interzicerea totală a bărcilor cu motor termic pe Tarnița, în vreme ce subsemnatul susțin că este oportună limitarea navigației bărcilor cu motor termic la un interval de 3 ore/săptămână, doar pentru activități recreative (nu sportive) și sub condiția notificării prealabile (24 de ore anterior) a autorității competente de control și supraveghere (Serviciul Salvamont) de către persoanele care doresc să iasă pe Tarnița în cele 3 ore propuse.


Din păcate, dl. Dohotaru nu a reușit să aducă niciun contra-argument acestei propuneri de limitare (nu de interzicere) expuse public de unul dintre participanții la dezbatere, la care eu m-am raliat.

Un fapt: împreună cu alți proprietari de bărci cu motor termic, în ultimii 3 ani am organizat și am participat mai multe activități de ecologizare a lacului decât dl. Dohotaru, despre care nu cunosc să fi participat la vreo astfel de activitate pe lacul Tarnița.


Pretinse activități economice derulate de subsemnatul pe lacul Tarnița: nu am desfășurat niciodată activități cu scop economic pe lacul Tarnița, nici personal, nici prin societățile pe care le dețin.

Accidentul din anul 2015: nu are legătură cu contextul dezbaterii la care am participat împreună cu dl. Dohotaru.


Afirmațiile referitoare la relația dintre subsemnatul și doamna Rocsana Contras: acest aspect nu mai sunt de actualitate din luna septembrie 2020.

Mizez în continuare pe interesul Dvs. în reflectarea dezbaterilor pe marginea limitării sau interzicerii navigației pe lacul Tarnița și vă stau la dispoziție și pentru viitor pentru prezentarea argumentelor taberei celor care susțin limitarea la 3 ore/săptămână a navigației recreative pe lacul Tarnița (nu interzicerea) cu bărci cu motor termic.

Consider că dezbaterea trebuie să aibă în centru argumentele celor 2 tabere (sau mai multe) și nu persoanele care le transmit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter