Actualitate

VIDEO. Chef oprit de jandarmii din Dej! Petrecăreții, surprinși de vizita autorităților.

Petrecere cu 150 de oameni a fost întreruptă de polițiștii din Dej. De la petrecere nu au lipsit nici lăutarii.

 

 


UPDATE: Ce au transmis reprezentanții IPJ Cluj:

„În jurul orei 18.30, cu ocazia verificărilor efectuate la un local de alimentație publică, s-a stabilit faptul că nu sunt respectate normele legale de distanțare socială, localul funcționând la aproximativ 60% din capacitate. Astfel, administratorul societății a fost sancționat în conformitate cu Legea 55/2020.


Totodată, cu ocazia unui alt control, efectuat în jurul orei 20.30, s-a stabilit faptul că același local continuă să funcționeze, la o capacitate de aproximativ 90%, motiv pentru care a fost luată măsura sancționării contravenționale a admistratorului societății și a fost dispusă încetarea activității.

Cele două sancțiuni aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 sunt în valoare de 5.000 de lei”, a transmis IPJ Cluj.


Petrecere cu 150 de oameni, oprită de jandarmi!

Petrecere cu 150 de oameni organizată într-o sală de evenimente din Dej, mai exact la Nick Ballroom, a fost întreruptă de polițiști. Oamenii au dat o adevărată petrecere, de la care nu au lipsit lăutarii, potrivit Antena 3.

Persoanele prezente la petrecere s-au lăudat pe rețelele de socializare, iar după un scurt timp s-au trezit la ușă cu jandarmii. S-au dat niște amenzi pentru neresepctarea regulilor impuse de autorități în contextul pandemiei, iar apoi au plecat.


Peste câteva ore, polițiștii au revenit și au întrerupt petrecerea, deoarece rata de infectare din Dej se apropie de 3 la mia de locuitori.

abonare newsletter