Actualitate

Val de spargeri! Clujenii s-au trezit cu mașinile distruse, banii și actele furate

În ultima vreme, foarte multe mașini au fost „sparte” în Cluj-Napoca. Clujenii au rămas de multe ori fără acte, bani și cu o serie de reparații care trebuie făcute.

 

 


Totuși, aceste spargeri sunt de obicei văzute dimineața, ceea ce înseamnă că spărgătorii de mașini acționează pe timp de noapte.

 


Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, un domn a postat că în dimineața zilei de duminică, 7 februarie, și-a găsit mașina marca Audi A4 spartă. Incidentul a avut loc pe strada Inului în cartierul Mărăști.

După ce i-au spart mașina, hoții i-au luat portofelul plin cu bani și acte.


Alte spargeri de mașini din Cluj-Napoca

Din păcate, acesta nu este un eveniment singular. În ultimul timp, au fost raportate tot mai multe spargeri de mașini.

Un alt incident asemănător a avut loc în cartierul Mănăștur. Un alt clujean a scris pe grupul INFO TRAFIC jud. CLUJ că și-a început ziua de duminică cu vești proaste. Cu o seară înainte i s-a spart și lui mașina în zona „Grigore Alexandrescu, colț cu Aleea Peana”.


Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, tot într-o sâmbătă noaptea. Indivizii ar fi căutat doar bani, aspect dedus din faptul că au luat doar câteva monede rămase în mașină. Clujeanul se întreba cum pot acești indivizi să „umble noaptea fără declarație”:

„Au cautat bani si nu prea au găsit, câteva monede. Vorba aia, de parcare. Nu lipsea nimic din mașină în afară de câteva monede. Cei care locuiți in zonă va recomand sa aveți grija la mașinuțe si ce lăsați in ele. Oare cum umbla ăștia noaptea fără declaratie? Ca eu dacă stau de 6 să imi păzesc mașina, mă ia poliția la întrebari”, a mai scris bărbatul.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Drifturi ilegale la miezul nopții într-un sens giratoriu din Cluj-Napoca

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter