Actualitate

Mesaj HALUCINANT al unui preot din Cluj după moartea bebelușului din Suceava: „300 de copii mor zilnic prin avort”

Valentin Guia, unul dintre cei mai urmăriți preoți din Cluj pe Facebook, a transmis un mesaj halucinant după moartea bebelușului din Suceava.

 

 


Valentin Guia, care predică la o biserică din cartierul clujean Someșeni, a transmis un mesaj halucinant pe internet, după ce un bebeluș a murit la Suceava în timpul ritualului de botez.<\br> Pruncul de șase săptămâni, născut prematur, a fost scufundat în cristelniță, a inspirat aproape o cană de apă și a decedat la spital.


 

„A MURIT UN COPIL DINTR-UN MILION, LA UN BOTEZ ȘI FACEȚI PETIȚII ABSURDE DE BATJOCIRIRE A CANOANELOR SFINTE !!! ZILNIC MOR 300 DE COPII PRIN AVORT ȘI NU FACEȚI NICI O PETIȚIE, DIAVOLILOR?”, a scris Valentin Guia pe contul personal de Facebook.


După incidentul din Suceava, unde un bebeluș a murit înnecat, un român a pornit petiția „Modificați ritualul botezului prin scufundarea pruncului în cristelniță!”, postată pe campaniamea.declic.ro.

Valentin Guia este o prezență extrem de activă pe rețelele de socializare și are peste 20.000 de urmăritori care îi citesc postările. Preotul are constant și intervenții live.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter