Actualitate

ACCIDENT pe Traian Vuia! Un pieton beat a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa neregulamentar

Un pieton care se afla în stare de ebrietate a traversat neregulamentar și a fost lovit de o mașină.

 

 


Update:

„La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 21.30, în municipiul Cluj-Napoca a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un autovehicul și un pieton.
Un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din Apahida, în timp ce se deplasa pe strada Traian Vuia, spre Apahida, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 35 de ani, din Gherla, angajat în traversarea părții carosabile.
În urma impactului, bărbatul de 35 a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.

 


Mașina venea regulamentar pe strada Traian Vuia, moment în care un pieton care a consumat alcool a traversat neregulamentar. Pietonul a fost inconștient timp de 10 minute, dar acum și-a revenit.

„Pieton în stare de ebrietate a traversat neregulamentar în zona Lukoil pe Traian Vuia și a fost lovit de o mașină ce venea regulmentar dinspre oraș pe b2. Pietonul a zburat în aer , victima mișca acum 1 minut, după 10 minute de inconștiență.Poliția și un echipaj Smurd au ajuns la fața locului”, informează Info Trafic.


Revenim cu detalii!

abonare newsletter