Actualitate

Două localuri din centrul Clujului, amendate cu 10.000 de lei pentru că primeau clienți în interior. FOTO

Două localuri din Cluj-Napoca au fost amendate cu câte 10.000 de lei fiecare pentru că nu au respectat măsura suspendării activității în spațiul închis.

 

 


 

Polițiștii din Cluj-Napoca au desfășurat ieri mai multe activități pentru verificarea modului de respectare a măsurilor de siguranță introduse în contexdtul pandemiei.


 

Polițiștii au verificat mai multe localuri din oraș, dar și sălile de fitness pentru a se asigura că se respectă măsurile de combatere a virusului COVID-19. Au fost legitimate aproximativ 50 de persoane și verificați 13 operatori economici. Două localuri din centrul orașului, Che Guevara și Klausen Burger au fost amendate de polițiști, deoarece își desfășurau activitatea în interior.


„Cu ocazia controalelor efectuate, au fost identificați 2 operatori economici de pe raza municipiului Cluj-Napoca care nu respectau măsura suspendării activității (activități de tip bar) în spațiul închis, societățile deținătoare fiind sancționate fiecare cu amenda în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Un local din centrul Clujului, amendat pentru că avea 120 de clienți pe terasă. Cât costă amenda?

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter