Actualitate

Fata de 15 ani, răpită în Cluj-Napoca, are un copil de câteva luni și mai multe dosare penale

Tânăra de 15 ani care a fost luată cu forța de trei tineri de pe stradă este o mai veche cunoștiință a polițiștilor clujeni.

 

 


Fata de 15 ani care a fost urcată cu forța într-o mașină în centrul Clujului are un copil de doar câteva luni și este cercetată în mai multe dosare penale pentru furt, conform unor surse Monitorul de Cluj. Tânăra își face veacul în zona Gării din Cluj-Napoca și a avut de-a lungul timpului mai multe aventuri cu bărbați necunoscuți. VEZI AICI VIDEO. Momentul în care o FATĂ DE 15 ANI este RĂPITĂ în centrul Clujului

 


În ciuda faptului că are doar 15 ani, tânăra este deja mamă și o mai veche cunoștință a polițiștilor clujeni. Unul dintre bărbații care au luat-o de pe stradă este chiar iubitul tinerei. De altfel, la mijloc se pare că a fost o neînțelegere între cei doi după ce bărbatul ar fi aflat că fata s-ar fi iubit cu un alt bărbat în această săptămână.

 


Reamintim că ieri, 15 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale și cei ai Secției 1 Poliție au reținut pentru o perioadă de 24 de ore trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 14 ianuarie, în jurul orei 18.40, cu privire la faptul că o tânără care se afla pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, ar fi fost constrânsă să urce într-un autoturism, care ulterior a fost pus în mișcare.


Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Lugoj, județul Timiș, a coborât din autoturismul menționat și ar fi contrâns-o fizic pe tânără de 15 ani, din comuna Baciu, județul Cluj, să urce în interiorul acestuia.

După câteva momente, în timp ce autoturismul se deplasa în zona intersecției străzilor Cuza-Vodă - Frédéric Joliot-Curie, tânăra a deschis una dintre portiere și a ieșit afară din interiorul autovehiculului.


În baza sesizării s-au constituit echipe operative complexe pentru identificarea în cel mai scurt timp a autoturismului și a persoanelor implicate, iar în cursul nopții mașina indicată a fost depistată pe raza localității Ciucea, în județul Cluj.
Pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, cei trei bărbați au fost conduși la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca, fiind ulterior reținuți pentru 24 de ore.

Ultimele Stiri
abonare newsletter