Actualitate

Chipul femeii trădează numărul copiilor pe care ar dori să-i aibă

<p /><img src="documente/stories/11_noiembrie/11_ziua/angelina-jolie.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Potrivit cercetătorilor de la Universitatea St Andrews din Marea Britanie există o legătură directă între aspectul fizic al femeii şi numărul copiilor pe care aceasta şi-ar dori să îi aducă pe lume

Cu cât caracteristicile faciale ale unei femei sunt mai pronunţate şi mai feminine, cu atât este mai mare numărul copiilor cărora ea ar dori să le dea viaţă, susţin aceştia, conform portalului MedDaily.

În special, arată studiul, femeile cu ochii mari, cu buze pline şi cu un nas mic uşor cârn şi-ar dori să aibă nu mai puţin de patru copii.

În acelaşi timp, după cum au descoperit oamenii de ştinţă britanici, în cazul în care o femeie are trăsături opuse, este puţin probabil ca ea să fie mama unei mari familii. Astfel de femei nu-şi doresc mai mult de un copil, mai spun ei.

Înainte de a ajunge la această concluzie, cercetătorii au efectuat un experiment în cursul căruia au analizat relaţia dintre aspectul exterior al unei femei şi numărul de copii pe care i-a adus pe lume, pe un eşantion semnificativ de voluntare.

Concluziile experţilor britanici sunt confirmate într-un fel de unele celebrităţi de la Hollywood. Cunoscuta actriţă Angelina Jolie, de exemplu, care are nişte ochi imenşi şi buze mari pline creşte şase copii împreună cu Brad Pitt, chiar dacă trei sunt înfiaţi.

După cum menţionează autorii studiului, numărul de copii dorit este influenţat nu doar de aspectul fizic, ci şi de factori precum veniturile şi educaţia primită în familie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter