Actualitate

Cel mai grăbit bebeluș al anului 2021 s-a născut la Cluj! Băiețelul a sosit pe lume la doar 11 minute după miezul nopții.

Cel mai grăbit bebeluș s-a născut la Cluj, la doar 11 minute după miezul nopții în noaptea dintre ani! Medicii i-au dat nota 10.

 

 


De Revelion, sute de părinți și-au strâns în brațe pentru prima dată nou-născuții. Cel mai grăbit bebeluș s-a născut chiar la Cluj, doar la 11 minute după ce am intrat în noul an!

 


Mama băiatului nu se aștepta ca minunea să se întâmple chiar în noapte dintre ani, dar se pare că bebelușul Ștefan a fost nerăbdător.

Nu mă aşteptam. Speram să nu vin chiar de Revelion, să stau şi eu cu familia, dar se pare că a fost să fie aşa. Am un băieţel sănătos, numele lui e Ştefan. Mă bucur de el acum”, a spus mama copilului pentru observatornews.


Un băieţel sănătos de 3.250 de grame cu nota 9/10. A fost o surpriză plăcută şi pentru părinţi, şi pentru noi. Pacienta era la termen, 29 de săptămâni. Ne aşteptam oricând să apară travaliul”, a declarat Carmen Bucuri, Spitalul de Ginecologie Cluj, pentru sursa citată.

În noapte dintre ani s-au născut în total 4 bebeluși la Cluj, iar toți au primit nota zece de la medici.


CITEȘTE ȘI:

În prima zi din anul 2021 se vor naște peste 480 de copii în România. Bebelușii au o speranță de viață de 93 de ani

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter