Actualitate

HOROSCOP 30 decembrie 2020. Taurii își reglează viața amoroasă, iar Berbecii au îndoieli față de prieteni

Horoscop 30 decembrie 2020. Peștii vor avea parte de surprize, iar Racii vor fi răsplătiți pentru tot ce au făcut în prag de sărbătoare.

 

 

 

Horoscop 30 decembrie 2020 Berbec

Zodia Berbec. Nativii din această zodie au îndoieli cu privire la aoamenii din anturajul lor. Astrele te sfătuiesc să vorbești cu acele persoane. Comunicarea poate rezolva multe, iar moemntele tensionate ar putea dispărea. În cazul în care nu abordezi totul cu calm, s-ar putea să fii înțeles greșit, așa că ai rijă cum îți alegi cuvintele.

Horoscop 30 decembrie 2020 Taur

Zodia Taur. Se concentrează foarte mult asupra certurilor din cuplu. Dar acum lucrurile încep să prindă contur, iar relația voastră se pune pe picioare. Partenerul a înțeles că este timpul să purtați toate acele discuții de care fugeați amândoi. Cum lucrurile pe plan sentimental se clarifică, începeţi să vă focusaţi şi mai eficient pe muncă. Se anunță noi proiecte, fiți cu ochii în patru.


Horoscop 30 decembrie 2020 Gemeni

Zodia Gemeni. Nativii se bucură de timpul lor liber și se relaxează cu prietenii. Voi sunteți acele persoane care simt bucuria sărbătorilor de iarnă. Vă place să interacționați cu cei din jur, iar când totul se află într-o armonie perfectă, vă încarcați cu noi forțe. Chiar dacă nu aveţi ocazia să faceţi ceva special, asta nu înseamnă că un Revelion în familie nu este varianta câştigătoare.

Horoscop 30 decembrie 2020 Rac

Zodia Rac. Ei sunt cei mai empatici și gata să sară în ajutorul oamenilor nevoiași. Faptul că te implicit în comunitate, te face să te simți mult mai bine și ma stăpân pe sine. Faptele tale de Crăciun sunt puse pe foaie, iar Universul te va răsplăti pentru tot binele pe crae l-ai făcut. Viața este plină de surprize, iar „cadourile” tale sunt în drum spre tine.


Horoscop 30 decembrie 2020 Leu

Zodia Leu. Este ziua liniștită de care aveai nevoie. Nimeni nu îți va încurca planurle tale de a sta toată ziua pe canapea și de a te uita la cel mai bun serial de pe Netflix. Astăzi este despre tine. La capitolul bani stați foarte bine, iar faptul că acum de sărbători nu prea ați ieșit în oraș, ați reușit să economisiți o sumă frumușică de bani.

Horoscop 30 decembrie 2020 Fecioară

Zodia Feciaoră. În ultima perioadă, starea voastră de spirit nu a fost una chiar bună, și ați reușit să îi moleșiți și pe alții. Casa în care stați nu are o energie chiar bună, poate ar trebui să schimbați acest lucru. Cel mai bun mod este să încercați să faceți o activitate cu cei din casă, pentru ca atmosfera să fie una mai plăcută. Noul an va avea surprize mari pentru tine.


Horoscop 30 decembrie 2020 Balanță

Zodia Balanță. Nimeni nu vă poate schimba atitudinea din ultima perioadă. Poate v-ați uitat de prea multe ori la filmul Grinch și atituinea lui s-a prins și de voi. Dar schimbarea a fost până și la el, ei bine asta va fi și în cazul tău. Vei avea parte de surprize foarte mari în următoarea perioadă. Aveți, însă, puțină răbdare, chiar dacă nu este o trăsătură care să vă caracterizeze.

Horoscop 30 decembrie 2020 Scorpion

Zodia Scorpion. Bineînțeles că sunteți gata pentru Revelion. În fiecare an vă organizați bine, ca să nu stați cu o oră înaintea musafirilor să faceți curat. Noul an vă pregătește multe surprize, mai ales pe plan sentimental. Pe plan profesional veți avea parte de multe surpirze, un nou job va apărea în cale. Aveți grijă la decizii.


Horoscop 30 decembrie 2020 Săgetător

Zodia Săgetător. Lumea este atentă la alegerile voastre, dar asta nu înseamnă că trebuie să faceți ce spun alții. Urmați-vă inima! Ambiția voastră este calitatea cea mai mare pe care o aveți, folosiți-o. Viața mereu va răsplătit atunci când ați meritat! Așa va fi și acum.

Horoscop 30 decembrie 2020 Capricorn

Zodia Capricorn. Ai nevoie de relaxare totală. Puteți să vă plimbați sau pur și simplu să recitiți cartea preferată. Bucurați-vă de timpul petrecut cu persoana iubită, iar problemele de la muncă lăsați-le pentru altădată. Veţi avea timp suficient să recuperaţi lucrurile lăsate neterminate la birou.


Horoscop 30 decembrie 2020 Vărsător

Zodia Vărsător. Ziua nu e chiar cum v-ați propus, dar ați reușit măcar să ieșiți din pijamale. Este un prim pas! Chiar dacă sunteți moleșit este timpul să vă propuneți un nou țel pentru ziua de azi, doar așa funcționați. Sunt mai puţine lucruri cu care să vă bateţi capul, decât de obicei, ceea ce înseamnă că aveţi posibilitatea de a da frâu liber imaginaţiei

Horoscop 30 decembrie 2020 Peşti

Zodia Pești. Acționezi mereu pe instinct și emoție, dar astăzi ești pus pe fapte mari. Aveţi încredere în alegerile făcute. Rezultatele vor veni în timp, iar atunci când nu vă așteptați  viața o să vă ofere cele mai frumoase surprize. Aşteptarea este de bază şi trebuie să vă menţineţi puternici până în momentul în care culegeţi roadele.

Ultimele Stiri
abonare newsletter