Actualitate

HOROSCOP 10 decembrie 2020. Berbecii au nevoie de o schimbare de atitudine, iar Capricornii trebuie să se împartă între ceea ce își doresc și ceea ce e necesar

Horoscop 10 decembrie 2020. O zi minunată pentru Tauri plină cu liniște și gânduri de sărbători. Peștii sunt duri astăzi, iar Racii ar trebui să se răsfețe mai mult.

 

 


Horoscop 10 decembrie 2020. Cei mai mulţi dintre nativi se pot bucura astăzi de un succes răsunător, indiferent că vorbim de un câştig financiar sau o îmbunătăţire a relaţiei cu o anumită persoană, însă nu trebuie să uitaţi că atitudinea face diferenţa.

 


Horoscop 10 decembrie 2020. Berbec

Zodia Berbec. Cineva încearcă să-ți facă ochi dulci, dar atitudinea ta rece poate trasmite mesaje de descurajare. Încearcă să ieși din cochilia în care te ascunzi de câteva zile și bucură-te de atenția care ți se acordă. Este mai important ca niciodată să-i lași pe cei din jur să observe ce persoană minunată ești. Vei avea numai de câștigat dacă te deschizi în fața oamenilor și vei scăpa de eticheta de persoană[ morocănoasă care ți s-a atribuit în ultima perioadă.

Horoscop 10 decembrie 2020. Taur

Zodia Taur. Taurii au o zi minunată. Vă mai trageți sufletul după alergătura din ultimele zile, vă mai relaxați puțin,poate aveți timp și de câteva cumpărături mâine sau în weekend. Sunteți stresați la locul de muncă, unde cineva pare că vă pune bețe în roate. Trebuie să îndreptați greșelile altora și nu e un lucru ușor, dar cu multă răbdare reușiți să puneți totul în ordine. Nu ar strica să începeți să vă faceți planuri pentru sărbători.


Horoscop 10 decembrie 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Gemenii sunt foarte veseli astăzi. Pe plan sentimental, lucrurile iar o turnură neașteptată. Partenerul de viață vă apare într-o altă lumină, sunteți mai îndrăgostiți ca niciodată și pare că ați scuturat „praful” care se depusese pe relație. Fie că este vorba de spiritul sărbătorilor sau nu, profitați de această perioadă, bucurați-vă de timpul petrecut alături de familie. Ești într-o continuă schimbare, la fel și cei din jurul tău. 2021 v-a pregătit numai lucruri bune.

Horoscop 10 decembrie 2020. Rac

Zodia Rac. Din când în când nu strică să vă mai răsfățați cu ceva ce vă place: o carte sau poate haine noi. Dar atenție să nu vă ia valul și să cheltuiți fără măsură. Poate nu ar strica să mai strângeți cureaua și să investiți în ceva cu adevărat de valoare, chiar dacă va dura puțin mai mult. Ziua se anunță calmă pe toate planurile. Nu uitați să mai sunați acasă, să vorbiți cu cei dragi. Își fac griji pentru voi și vor să știe că sunteți bine. Spre sfârșitul săptămânii vă revedeți cu cineva drag.


Horoscop 10 decembrie 2020. Leu

Zodia Leu. Leii au astăzi o problemă cu persoane care, în mod normal, i-ar fi tratat cu căldură, dar care şi-au schimbat între timp sentimentele faţă de nativii Leu. Respectaţi spaţiul intim al persoanei şi nu vă bateţi prea tare capul pentru a încerca să aflaţi motivul care stă în spatele unei asemenea decizii. Dacă persoana respectivă vrea să reia legătura, vine ea la voi, aşa că nu vă faceţi probleme.

Horoscop 10 decembrie 2020. Fecioară

Zodia Fecioară. Nativii Fecioară se confruntă astăzi cu sfaturi prin care li se atrage atenţia că trebuie să fie mai flexibili. Nu vă lăsaţi păcăliţi de această atitudine. Nu trebuie să cădeţi în plasa altora, pentru că este vorba doar de modul lor de a încerca să vă facă să faceţi ce vor ei. Nu renunţaţi la confortul personal pentru agitaţia falsă creată de anumite persoane extrem de apropiate.


Horoscop 10 decembrie 2020. Balanță

Zodia Balanță. Nativii Balanţă trebuie să înveţe să facă diferenţa între momentele în care să ştie să-şi menţină speranţele la un nivel înalt şi cele în care să aibă puterea să recunoască realitatea unei situaţii. Este timpul să analizaţi cu adevărat şansele la îndeplinirea obiectivelor şi să stabiliţi dacă într-adevăr se mai merită să investiţi într-un proiect care, deja, v-a mâncat foarte mult timp.

Horoscop 10 decembrie 2020. Scorpion

Zodia Scorpion. Scorpionii sunt implicaţi până peste cap în problemele de la serviciu. Există şansa să intraţi în atenţia unei persoane cu influenţă şi care v-ar putea propulsa către noi orizonturi. Este important să vă folosiţi de atuurile avute şi să o faceţi într-un mod diplomatic, pentru că oamenii aşteaptă de la voi să vă menţineţi seriozitatea pe întreaga durată a discuţiilor avute.

Horoscop 10 decembrie 2020. Săgetător

Zodia Săgetător. Astăzi, curiozitatea Săgetătorilor nu cunoaște limite, iar acest impuls nu trebuie blocat, dimpotrivă, este timpul ca aceşti nativi să-și satisfacă curiozitatea cu privire la orice. Fie că este vorba despre întâlnirea cu o anumită persoană, un film abia lansat sau, poate, un nou look, astrele te sfătuiesc să profiți de ocazie și să îndrăznești să experimentezi! Chiar dacă nu totul merge ca pe roate, curiozitatea îţi va fi în cele din urmă satisfăcută.

Horoscop 10 decembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. Joi, Capricornii trebuie să se împartă între ceea ce au de făcut și ceea ce și-ar dori să facă, fiindu-le extrem de greu să ajungă la un echilibru. Problemele urgente trebuie rezolvate, însă gândurile tale vor fi foarte departe, la cu totul altceva. La timpul liber, la întâlnirile cu prietenii, la vacanţa de sărbători. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să te concentrezi la ce ai de făcut, pentru a te putea bucura de timpul liber.

Horoscop 10 decembrie 2020. Vărsător

Zodia Vărsător. Astăzi, nativii zodiei Vărsător vor fi solicitaţi mai mult ca oricând! Telefonul tău va fi literalmente înroşit de apeluri, vor fi foarte multe persoane care te vor căuta să-ţi împărtășească idei, bârfe, secrete teribile sau, poate, să se plângă sau să îţi ceară un sfat. Iar tu te vei simţi ca peștele în apă, pentru că astăzi abilitățile tale de comunicare și simțul umorului sunt la mare înălţime, undeva deasupra norilor.

Horoscop 10 decembrie 2020. Pești

Zodia Pești. Peștii vor fi duri astăzi! Oamenii din jurul tău vor afla asta de îndată ce se vor intersecta cu tine, pentru a rezolva o problemă. Astăzi, eşti în stare să transformi și cea mai inocentă obiecție într-un real conflict, punând presiune pe interlocutor și forțându-l să fie de acord cu tine. Singurul lucru care scuză acest comportament este sinceritatea, faptul că tu chiar crezi că astfel protejezi persoana respectivă să nu facă greșeli. Cel mai interesant este că, în multe privințe, acest lucru este adevărat.

 

 

 

 

abonare newsletter