Actualitate

Arest la domiciliu pentru un bărbat care a furat 80.000 de lei din casa unei bătrâne dintr-o comună din Cluj

Un bărbat dintr-o comună din Cluj a intrat prin efracție în casa unei femei vârstnice și a furat din dulap 80.000 de lei.

 

 


Un bărbat din comuna Luna, în vârstă de 32 de ani a fost bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. La data de 27 noiembrie, polițiștii din Câmpia Turzii au făcut percheziții la domiciliul bărbatului.

 


Pe 1 septembrie, o femeie din Turda, în vârstă de 52 de ani, a sesizat polițiștii că în casa mamei sale din comuna Luna ar fi intrat prin efracție persoane necunoscute și i-au furat 80.000 de lei din dulap.

„În urma cercetărilor şi activităţilor informativ-operative desfășurate de polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi a Serviciului Criminalistic Cluj, s-a stabilit faptul că, în luna octombrie 2019, cel în cauză ar fi pătruns prin efracţie în locuința femeii, de unde, dintr-un dulap, ar fi sustras suma de 80.000 de lei.


Cu ocazia percheziției, au fost ridicate mai multe bunuri, respectiv aparatură electronică şi electrocasnică. În urma activităţilor de cercetare penală efectuate şi a probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore”, transmite IPJ Cluj.

Pe 28 noiembrie, la Judecătoria Turda, magistrații au dispus măsura de arrest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter