Actualitate

Horoscop 28 noiembrie 2020. Racii trăiesc într-o iluzie. Scorpionii trebuie să fie cu ochii în patru. Câteva zodii vor avea parte de surprize

HOROSCOP 28 noiembrie 2020. Balanțele ar putea să fie înjunghiate de la spate, iar fecioarele trebuie să aibă grijă la cheltuieli.

 


Horoscop 28 noiembrie 2020. Berbec

Zodia Berbec. Ziua de sâmbătă pentru berbeci este mai sentimentală. Astăzi își schimbă puțin atitudinea și vor încerca să își îmbunătățească legătura cu alte persoane. Poate chiar va întâlni persoane noi care cu care ar putea face conexiuni puternice, pe plan emoțional sau poate profesional. Este o zi bună pentru nativul din berbec.


 

Horoscop 28 noiembrie 2020. Taur

Zodia Taur. Astăzi este o zi plină de neîncredere pentru nativii din zodia taur, dar acest sentiment va fi resimțit mai ales în relațiile sentimentale. Înainte de a face o acțiune pe care ar putea să o regrete, dar trebui să se gândească de două ori înainte să acuze persoana iubită. Ar putea regreta peste puțin timp. S-ar putea să existe o oportunitate de muncă, în țară sau în afară, care ar putea să aducă un plus financiar.


Horoscop 28 noiembrie 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Gemenii sunt mai familiști astăzi. Își axează mai mult atenția pe membrii familiei și lasă munca la o parte. Era și cazul să se întâmple acest lucru, mai ales în zilele libere. Astăzi e o zi care merită petrecută cu persoanele cu care și-a dorit de ceva timp să intre în contact și poate le va face chiar și o vizită rudelor pe care nu le-a mai văzut de mult timp. Gemenii trebuie să fie atenți la ce li se spune, unele persoane ar putea să încerce să le facă mărturii, dar nu prind momentul potrivit în care să se deschidă față de ei.

Horoscop 28 noiembrie 2020. Rac

Zodia Rac. Sentimentele sunt la cote înalte sau e doar o iluzie? Racii tind să fie cam naivi astăzi și se pot minții, ascunzând realitatea, cu toate că nu este întocmai ziua potrivită pentru a visa. Ar trebui să încerce să își rezolve problemele decât să se închidă în ei și să pretindă că nimic neplăcut nu s-a întâmplat. Dacă vor face asta, acțiunea lor doar va încurca mai rău treburile.


Horoscop 28 noiembrie 2020. Leu

Zodia Leu. Leii au treburi neterminate, iar ziua de azi e perfectă pentru discuții. Au o zi liberă de la muncă sau vor termina mai repede ce au de făcut pentru astăzi așa că încep să se gândească la modalități în care să își desfășoare eficient timpul. Sunt conștienți ca au câteva chestiuni pe care trebuie să le lămurească cu un prieten sau o persoană apropiată. Acest lucru ar putea să le schimbe cursul zilei și să îi rezolve toate problemele. Trebuie doar să își urmeze intuiția.

Horoscop 28 noiembrie 2020. Fecioară

Zodia Fecioara. Chiar dacă nativul din zodia fecioară are o situație financiară mai bună, datorită unui câștig sau cadou în bani primit recent, trebuie să fie mai atent la cum îi cheltuie. Dacă nu, ar putea să rămână iar fără ei. Pentru a nu mai da de probleme trebuie să scape de stresul financiar, în primul rând. Un cont de economii sau o monitorizare a cheltuielilor ar putea să ajute mult la diminuarea stresului. Pe lângă acest lucru, situația în care se află cu persoana iubită pare că nu se schimbă nicicum. Acum e mai bună, iar peste 5 minute se întâmplă ceva rău. Ar trebui să se gândească cum să facă o schimbare pentru a înceta caruselul de sentimente la care este supus.


Horoscop 28 noiembrie 2020. Balanță

Zodia Balanta. Adevărul începe să iasă la suprafață puțin câte puțin. Balanțele ar putea să fie „înjunghiate pe la spate”. Există persoane din trecut care încearcă să le facă rău. Nativul din zodia balanță nu trebuie să se lase păcălit și ar fi bine să ignore jignirile. Ele sunt aruncate din gelozie. Totuși, chiar dacă nu mai știe în cine să se încreadă, persoana iubită o să-i fie aproape dacă apar dispute.

Horoscop 28 noiembrie 2020. Scorpion

Zodia Scorpion. Și scorpionii trec prin câteva momente neplăcute astăzi. Totuși, aici este vorba de carieră, iar unele persoane ar putea încerca să-i bage bețe-n roate. Se apropie finalul anului, iar cineva își dorește mult o promovare pentru care ar face orice. Scorpionii trebuie să fie cu ochii în patru, dar în același timp să nu se lase purtat de val. Să nu ignore urgențele din familie care sunt mai importante.


Horoscop 28 noiembrie 2020. Săgetător

Zodia Sagetator. Săgetătorii sunt neliniștiți, iar acest lucru ar putea să îi afecteze la locul de muncă. Somnul se pierde odată cu nopțile, iar oboseala îi acaparează. Ar trebui să profite din plin de zilele libere pentru a se odihni. Altfel, ar putea să regrete că nu și-au luat puțin timp liber pentru ei. Trebuie să aibă mai mare grijă la sănătate.

Horoscop 28 noiembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. Chiar dacă azi încearcă să fie mai realiști, latura spirituală îi acaparează astăzi. Este o zi de meditație și împăcare cu sinele. Capricornii vor avea o zi plină de odihnă și gânduri revelatorii, iar zilele libere puse la dispoziție le vor încărca bateriile.

Horoscop 28 noiembrie 2020. Vărsător

Zodia Varsator. Nativului din zodia vărsător îi stă capul doar la distracții azi. Îi e dor de petreceri, întâlniri cu prietenii sau alte evenimente de acest fel. Cel mai probabil în prima parte a zilei va lenevi, după care își va face planul de atac. O seară energică îl așteaptă. Totuși, nu trebuie să exagereze. Știe și el că în aceste vremuri și-a cam ieșit din mână și nu mai poate să fie sufletul petrecerii ca mai demult.

Horoscop 28 noiembrie 2020. Pești

Zodia Pesti. Ziua de azi e destinată răsfățului. Peștii vor să fie astăzi mai egoiști și să se gândească mai mult la binele lor, lucru care nu este negativ. În ultimul timp și-au bătut capul cam mult cu problemele altora, iar puțin timp pentru ei nu strică niciodată. Trebuie să aibă grijă doar să nu se afunde prea mult în această stare pentru că ar putea să se transforme într-o atitudine pe care nu multe persoane o vor suporta.

abonare newsletter