Actualitate

Accident în Florești. Printre răniți, un bebeluș de trei luni - FOTO/VIDEO

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier, în comuna Florești soldat cu trei răniți, între care și un bebeluș de trei luni.

 

 


UPDATE IPJ Cluj: Din primele informații furnizate de IPJ Cluj, un șofer de 53 de ani care se deplasa pe strada Cuza Vodă din Florești, ajuns la intersecția cu DN1, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani.

 


În urma evenimentului, 3 persoane au fost transportate la o unitate medicala în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Potrivit ISU Cluj, au fost alertate ca urmare a accidentului rutier, de pe raza localității Florești, o autospecială, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.


Pompierii au găsit două autoturisme avariate, ocupanții fiind ieșiți din acestea. Au fost consultate de către salvatorii SMURD patru persoane și un copil de trei luni.

„Bebelușul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, împreună cu mama acestuia. De asemenea, un bărbat de 50 de ani este consultat în aceste momente de către echipajul SAJ și va fi, cel mai probabil, transportat la spital pentru investigații de specialitate”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.


Persoanele transportate la spital prezentau, la evaluarea primară, răni ușoare.

CITEȘTE ȘI


Accident într-un sens giratoriu la Turda. Victimele sunt transportate la urgențe. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter