Actualitate

Horoscop 23 noiembrie 2020. Leii sunt impulsivi astăzi. Racii trebuie să fie răbdători pentru a evita conflictele

Horoscop 23 noiembrie 2020. Gemenii se află astăzi în culmea fericirii, iar taurii își încep greu săptămâna.

 

 


Horoscop 23 noiembrie 2020. Berbec

Cu toate că ești de părere că săptămâna aceasta îți va începe fără stres, trebuie să fii atent la micile aspecte neplăcute care ar putea să îți apară în cale. Chiar dacă crezi că poți să stai mai relaxat, încearcă să respecți termenele limită și să nu lași totul pe ultima sută de metri. Incidentele de acest fel ar putea să te neliniștească în ziua de luni și ar trebui să îți urmezi mai mult instinctul.

 


Horoscop 23 noiembrie 2020. Taur

Nici pentru nativul din zodia taur prima zi din săptămână nu este una ușoară. E bine că ai început cu forțe noi săptămâna, dar ai grijă să nu te eupizezi cu detaliile nesemnificative care îți apar în cale. Unele persoane îți pot pune piedici în mod intenționat, iar acesta este un aspect la care trebuie să fii atent. Nu lăsa energiile negative ale celor din jur să îți influențeze ziua.

Horoscop 23 noiembrie 2020. Gemeni

Gemenii se află în culmea fericirii când vine vorba de relația cu partenerul. Vreți să duceți relația la următorul nivel. Acest lucru poate să însemne că poate vrea să îți cunoască părinții, să vă mutați împreună sau chiar să vă legați prin jurăminte pe viață. Sau ar putea să fie un lucru minor care să te facă bucuros. Oricum ar fi, o surprinză pe partea romantică bate la ușă.


Horoscop 23 noiembrie 2020. Rac

Răbdare. Ziua de astăzi pentru tine este despre răbdare, atât în dragoste, cât și în carieră. Ai grijă să nu izbucnești din o chestiuță nesemnificativă și mai ales să nu amesteci treburile de acasă cu cele de la birou. Acest lucru ar putea evolua într-o mare ceartă. Ai răbdare cu partenerul și te nu mai înfuria atât de tare pe colegii de muncă. Încearcă să discuți lucrurile care nu îți convin până când situația nu se agravează.

Horoscop 23 noiembrie 2020. Leu

A venit și vremea ta să te lași dus de emoții, dar ce s-a întâmplat? Mereu ai ales să asculți de rațiune, chiar și în momentele în care trebuia să îți accesezi mai mult partea sensibilă. Ei bine, acum când nu alegi rațiunea ai și mai mare nevoie de ea. Nu acționa din impuls și încearcă să faci abstracție de emoțiile pe care le simți pentru a trece cu bine peste o întâmplare neplăcută de azi. Unele lucruri ar putea să fie doar în imaginația ta și nu are niciun rost să te panichezi sau să te agiți. Ia lucrurile cu calm și totul se va rezolva de la sine.


Horoscop 23 noiembrie 2020. Fecioară

Ziua de azi s-ar putea să îți aducă o persoană dragă înapoi la care i-ai greșit. Din păcate ți-ai dat seama prea târziu de comportamentul pe care îl aveai față de ea, iar acum misiunea de a vă reunii a devenit mai complicată, dar nu imposibilă. Gândește-te mai bine la ce i-ar plăcea să faci și încearcă să-i îndeplinești dorința. Persoana aceasta ar putea să te readucă pe calea ce bună. Încearcă să nu te îndepărtezi din nou de ea. Uneori merită să lupți.

Horoscop 23 noiembrie 2020.Balanță

Astăzi e o zi plină de mișcare pentru balanțe. Te simți în al nouălea cer și crezi că poți să faci orice. O ieșire cu prietenii sau o seara mai specială cu partenerul te așteaptă. Chiar dacă bugetul nu îți permite să cheltuie așa mulți bani în această perioadă, nu vei fi influențată foarte multe de acest aspect. Știi să te descurci și cu puținul pe care îl ai.


Horoscop 23 noiembrie 2020. Scorpion

Scorpionii au un suflet mare astăzi. Cu toate că ți-ai propus să nu mai cheltui atât de mulți bani, ziua de luni vine cu multe idei caritabile. Încerci să îi ajuți pe cei din jur, poate chiar să donezi pentru nevoiași. Ești plin de energii pozitive și ești mai sensibil decât de obicei. Ai grijă doar ca cineva să nu profite de această variantă a ta. Ar putea să dispară de tot dacă te lași prea influențat.

Horoscop 23 noiembrie 2020. Săgetător

Săptămâna a început, iar tu ți-ai dat un restart total. Încerci să stai cât mai departe de enegiile negative și stresul acumulat pe parcursul săptămânii trecute. Ziua de azi, chiar dacă e o zi de muncă, este una revigorantă. Ești entuziasmat cu toate că nu ești sigur de ce. Totuși, ai o presimțire că în carieră o să apară o nouă oportunitate sau chiar o avansare, iar toată munca grea depusă până acum într-un final dă roade. Chiar și așa, nu te lăsa purtat de val de putere. Amintește-ți că și tu ai pornit de jos când vorbești cu cei mai mici decât tine.

Horoscop 23 noiembrie 2020. Capricorn

Ziua de luni vine cu multe satisfacții pentru tine. Te simți bine, ești pregîătit de o nouă aventură și toate astrele s-au aliniat în favoarea ta. Perspectiva de astăzi este mai bună decât de obicei. Începi să vezi imaginea de ansamblu și să îți programezi timpul mai bine pentru planuri cu efecte îndelungate. Nu mai vrei să pierzi timpul, dar încerci și să nu te agiți prea tare din cauza entuziasmului și nerăbdării. Ține-o tot așa. Ești pe drumul cel bun.

Horoscop 23 noiembrie 2020. Vărsător

Lunea e o zi plină de lumină pentru vărsători. Inițiezi discuții cu oameni noi, îți ordonezi mai bine timpul și ajungi să faci tot ce ți-ai propus. Toate gândurile rele parcă s-au evaporat odată ce te-ai ridicat din pat. Cariera și viața sentimentala nu sunt excelente, dar sunt într-o stare bună. Acest lucru depinde și de partenerul tău care poate nu a avut o zi la fel de bună ca tine. Încearcă să nu te lauzi prea mult cu ziua ta minunată pentru că ar putea să îl demoralizezi.

Horoscop 23 noiembrie 2020. Pești

Muncă, muncă, muncă. Ești foarte harnic azi și o să ai și o surpriză bine meritată. Chiar dacă e luni, început de săptămână și consideri că vii cu forțe noi încearcă să nu te lași purtat de val și să te epuizezi. Amintește-ți, chiar dacă în weekend alții s-au relaxat, tu ai ales să muncești în continuare pentur a te asigura că proiectul e bine făcut. Nu te avânta prea tare în muncă azi, ai grijă de sănătatea psihică. Ai putea să cedezi dacă te crezi indestructibil.

CITEȘTE ȘI:

Top 5 zodii care iubesc mult, dar nu primesc iubire înapoi. Cine e blestemat să sufere pe viață?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter