Actualitate

Sărbătorile vin! Bradul de Crăciun a fost amplasat în Piața Unirii. FOTO

Primăria Cluj-Napoca a început în acest weekend pregătirile pentru împodobirea orașului.

 

 


Au început pregătirile de împodobire a orașului. Bradul de Crăciun a fost amplasat în Centrul orașului, deși Târgul de Crăciun rămâne sub semnul întrebării în acest an.

O postare din spațiul public a strâns zeci de reacții din partea clujenilor, iar mulți se întreabă dacă Târgul de Crăciun se va organiza în acest an, având în vedere numărul de cazuri COVID-19 care se află în creștere.


Chiar dacă se va organiza Târgul de Crăciun în acest an, numărul persoanelor care vor participa în Piața Unirii va fi restricționat, la fel și numărul căbănuțelor.

„Să nu vă așteptați la ceea ce a fost în anii trecuți”

Primarul Emil Boc a spus că va lua o decizie după ce va avea hotărârea cu reglementările prelungirii stării de alertă, care ar trebui să ajungă astăzi. El a precizat că după ce va analiza hotărârea și situația epidemiologică națională, va lua o decizie.


„În acea hotărâre se va preciza în ce condiții se vor putea organiza, dacă se vor putea organiza ceva evenimente. Când va apărea această hotărâre o vom studia și în funcție de ce scrie acolo, vom putea lua deciziile aferente. Să nu vă așteptați la ceea ce a fost în anii trecuți, asta este destul de clar”, a declarat Emil Boc.

Sursă foto: Facebook Știri din Trafic Cluj


CITEȘTE ȘI:

Târgul de Crăciun, sub semnul întrebării. Emil Boc: „Să nu vă așteptați la ceea ce a fost în anii trecuți”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter