Actualitate

Un clujean, dat în urmărire națională, s-a plimbat din județ în județ pentru a scăpa de poliție. Ce l-a dat de gol era faptul că nu purta mască

Un bărbat din Cluj care a fost dat în urmărire generală a fost prins în Bacău fiindcă nu respecta măsurile de protecție.

Un clujean, dat în urmărire națională, s-a plimbat din județ în județ pentru a scăpa de poliție. Ce l-a dat de gol era faptul că nu purta mască Un clujean, dat în urmărire națională, s-a plimbat din județ în județ pentru a scăpa de poliție. Ce l-a dat de gol era faptul că nu purta mască

 

 


Un clujean, căutat de polițiști la nivel național, a fost prins după 10 zile în Bacău, dar nu pentru faptele anterioare, conform ProTv.

 


Tânărul clujean are 26 de ani și a fost dat în urmărire generală din cauza unei tâlhării comise în Cluj.

Din momentul în care poliția i s-a pus pe urme, s-a plimbat din județ în județ crezând că va scăpa cu bine. Ce l-a demascat a fost faptul că nu a purtat masca de protecție într-o gară.


Dimineața a ajuns cu trenul în gara Bacău. Când a coborât pe un peron nu purta mască. Atunci o patrulă de jandarmi l-au observat că nu respectă regulile de protecție.

Într-un final l-au verificat pe bărbat, aflând că era dat în urmărire națională. Astfel, i-au pus o mască de protecție și l-au dus în arest.


CITEȘTE ȘI:

O femeie gravidă a murit la urgențe. A fost confirmată pozitiv cu COVID19 după deces

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter