Actualitate

Au început lucrările de asfaltare pe drumul județean 103G Tureni, ruta alternativă spre Cheile Turzii. GALERIE FOTO

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de întreținere pe drumul județean 103G Tureni. Acestea se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

 

 


Lucrările se desfășoară pe sectorul cuprins între localitatea  Tureni  și intersecția  cu drumul  județean 107L (podul  peste autostrada  A3). O  serie  de lucrări de întreținere se vor  finaliza cu asfaltarea.

 


„Scopul acestor lucrări este de aasigura cele mai bune condiții de circulație pe aceastărută alternativă spre obiectivul  turistic  Cheile  Turzii.  Avantajele  sunt  multiple, această rută permite evitareadrumului național 1și a traficului rutier din municipiul Turda”, a anunțat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În această fază se execută simultan mai multe tipuri de lucrări.


Acestea constau în reparații la calea de rulare, plombări, burdușiri, realizarea de șanțuri, aducerea la profil a  acostamentelor, realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, în anumite zone, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea turnării stratului de asfalt.

La final, se vor executa lucrări de completare a acostamentelor cu piatră spartă, dar și marcaje rutiere.
Pentru completa finalizare a investiției vor mai   fi executate lucrări de completare a acostamentelor cu piatră spartă, precum și marcaje rutiere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter