Actualitate

Declarația pe propria răspundere poate fi prezentată de pe telefon. Care sunt condițiile?

Declarația pe propria răspundere sau adeverința de la angajator poate fi completată online. Declarația pentru a te deplasa pe timp de noapte poate fi prezentată de pe telefon.

declaratia-pe-propia-raspundere-poate-fi-prezentata-de-pe-telefon-care-sunt-conditiile declaratia-pe-propia-raspundere-poate-fi-prezentata-de-pe-telefon-care-sunt-conditiile

 

 


Cetățenii pot completa online declarațiile pe propia răspundere și adeverințele de la angajator care atestă motivele deplasării în intervalul orar 23:00-05:00. Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat că a actualizat platforma electronică.

Platforma electronică https://formular.sts.ro pemite completarea, de pe telefon sau calculator, a declarației pe propia răspundere, respectiv adeverinței de la angajator.


În ce condiții poți prezenta o declarație pe propia răspundere de pe telefon

Formularele completate pot fi prezentate autorităților de pe dispozitive electronice, cu condiția ca acestea să conțină semnătura olografă a persoanei în cauză, respectiva reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactat documentul, potrivit unui comunicat de presă.

STS precizează că datele completate de cetățeni pe platforma electronică nu sunt prelucrate de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, acestea fiind stocate numai pe dispozitivele electronice ale utilizatorilor.


Formularele pentru declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator pot fi completate și descărcate și de pe site-ul stirioficiale.ro.

CITEȘTE ȘI:


Declarația pe propria răspundere, OBLIGATORIE în Gherla. Cum arată documentul

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter