Actualitate

Lady Gaga a cucerit patru trofee la MTV Europe Music Awards

<p /><img src="documente/stories/11_noiembrie/mtv-ema.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Lady Gaga, cântăreaţa americană de muzică pop cu un look inimitabil, s-a dovedit duminică, la Belfast, din nou de neînvins, cucerind nu mai puţin de patru trofee la MTV Europe Music Awards, transmite AFP.

Lady Gaga, prezentă la eveniment, şi-a adjudecat premiul pentru cel mai bun cântec (Born this Way), cea mai bună artistă a anului, cel mai bun video (Born this Way) şi pentru cel mai mare numărul de fani (Biggest Fan).

Tânăra artistă în vârstă de 25 de ani nu a mai apărut pe scenă acoperită cu bucăţi de carne, aşa cum s-a întâmplat la ediţia din 2010, dar coafura sa extravagantă a reuşit să capteze atenţia tuturor celor aflaţi de faţă.

După ce a traversat o săptămână nefastă în cursul căreia o tânără în vârstă de 20 de ani l-a acuzat că este tatăl copilului ei, cântăreţul canadian de muzică pop Justin Bieber a fost recompensat cu două premii mult râvnite, cel mai bun artist şi cel mai bun artist de pop-music.

„Voi sunteţi motivul prezenţei mele aici”, a strigat adolescentul în faţa numeroşilor săi fani. Afirmaţiile referitoare la aşa-zisa mea paternitate sunt „dezgustătoare”, a adăugat el, afirmând că urmează să demareze o „viguroasă” acţiune legală împotriva persoanei care-l acuză.

Seleen Gomez, prietena lui Bieber, prezentatoare a evenimentului alături de actorul David Hasselhof, nu a făcut nicio declaraţie cu privire la aceste zvonuri.

Revelaţia germană Lena Meyer-Landrut, deţinătoare a Premiului Eurovision în 2010, după ce a cucerit recompensa pentru „Best European Act” în faţa divei muzicii engleze a muzicii soul Adele, a fost înfrântă de grupul sud-coreean Big Bang în lupta pentru cel mai bun grup mondial (Best Worldwide Act).

Rapperul Eminem a fost din nou aplaudat ca fiind cel mai bun artist hip-hop, dar nu a putut fi prezent pentru a-şi ridica premiul.

Nemuritorul grup britanic Queen a primit „Global Icon Award”, remis de Katy Perry.

„Mi-au schimbat viaţa. Moştenirea pe care ne-a lăsat-o Freddy Mercury va străluci mereu pe firmament”, a declarat ea.

abonare newsletter