Actualitate

Polițiștii au controlat zeci de mașini pentru a se asigura că se respectă măsurile ANTI-COVID. FOTO

Polițiștii au derulat mai multe controale, pe data de 2 noiembrie, pentru a se asigura că oamenii respectă măsurile sanitare.

 

 


Polițiștii au derulat acțiuni pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane. De asemnea, polițiștii au verificat dacă oamenii respectă măsurile de siguranță impuse de CJSU pentru combaterea virusului COVID-19.

„La data de 2 noiembrie, în intervalul orar 15.30-18.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Tranportului rutier, au organizat o acțiune pe DN 1 E60, în localitatea Vâlcele, pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.


În cadrul activităților, polițiștii au acționat preventiv, derulând verificări asupra  modului în care sunt respectate măsurile de protecție în mijloacele de transport persoane”, a declarat IPJ Cluj.

Astfel, au fost verificate peste 30 de autovehicule și aproximativ 25 de mijloace de transport persoane.


Pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului Covid-19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel, acțiunile polițiștilor se vor desfășura și în perioada următoare.

CITEȘTE ȘI:


Clujenii nu respectă purtarea măștii în spațiile deschise. Peste 200 de amenzi aplicate de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter