Actualitate

METEO: COD GALBEN de ceață la Cluj

Meteorologii au emis, duminică, mai multe avertizări Cod galben de ceață, valabile în județele Cluj, Alba, Sibiu și Harghita.

METEO: COD GALBEN de ceață la Cluj METEO: COD GALBEN de ceață la Cluj

 

 


Potrivit ANM, avertizările vizează zonele joase din județul Cluj, mai multe localități din județul Alba și județul Sibiu.

 


De asemenea, sub avertizare Cod Galben se află și localități din județul Harghita. În aceste zone se va semnala ceață, care determină scăderea vizibilității local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Avertizările de Cod galben sunt în vigoare până la ora 09.00.


Vremea la Cluj-Napoca

Acest sfârșit de săptămână aduce temperaturi scăzute la Cluj. Maxima zilei nu va depăși 14 grade Celsius, iar această temperatură se va resimți abia în jurul după-amiezii. cerul va fi noros pe tot parcursul zilei de duminică și vor avea loc ușoare averse. Vântul ar putea sufla cu până la 20 km/h.

Ziua de luni aduce puțin soare, dar maxima va fi de 16 grade Ceslius, în jurul orei 15. Cu toate că cerul va fi predominant noros, soarele își va face apariția din când în când, ridicând temperaturile. Luni nu ar trebui să aibă loc averse însemnate.


 

 


 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter