Actualitate

Bărbat rănit după ce a căzut cu parapanta, în Cheile Turzii. Intervine elicopterul SMURD

Elicopterul SMURD a intervenit în Cheile Turzii, pentru a prelua un bărbat rănit, după ce a căzut cu parapanta.

Bărbat rănit după ce a căzut cu parapanta în Cheile Turzi. Intervine elicopterul SMURD

 

 


UPDATE: „Solicitarea a fost înregistrată în jurul orei 17.50, iar la locul evenimentului au fost dislocați salvamontiștii din Cheile Turzii, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD din Târgu Mureș. Echipajul SMURD și salvamontiștii au coborât la o diferență de nivel de circa 15 metri pentru a stabiliza bărbatul și pentru a-l aduce cu targa până la platoul unde a fost preluat de către elicopter.

 


Bărbatul, de circa 30 de ani, suferise multiple traumatisme, era în stare de conștiență și cooperant. Elicopterul l-a transportat la o unitate spitalicească din Târgu Mureș pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, a informat ISU Cluj.

Știrea inițială:


Un echipaj SMURD dar și un elicopter au intervenit în urmă cu puțin timp în Cheile Turzii pentru a acorda prim ajutor unui bărbat căzut cu parapanta. Din primele informații, acesta se află în stare de conștiență.

„De circa 15 minute, a fost alertat un echipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane care a fost anunțat că a căzut cu parapanta. La fața locului a fost dislocat și elicopterul SMURD. În apelul inițial a fost precizat faptul că bărbatul era în stare de conștiență”, a transmis ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI

O mașină a fost cuprinsă de flăcări pe strada Bună Ziua. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter