Actualitate

Creșele rămân DESCHISE în Cluj-Napoca și în Florești. Toate școlile trec pe scenariul ROȘU

Creșele din Cluj-Napoca și Florești rămân deschise, dar toate unitățile de învățământ preuniversitare trec pe scenariul roșu timp de 14 zile, a anunțat Prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

cresele-raman-deschise-in-cluj-napoca-si-floresti cresele-raman-deschise-in-cluj-napoca-si-floresti

 

 


Creșele din Cluj-Napoca și Florești rămân deschise, iar unitățile de învățământ preuniversitare vor trece în scenariul trei. Elevii vor face cursurile exclusiv onlien timp de 14 zile, a anunțat astăzi Mircea Abrudean, Prefectul Clujului.

Rata incidenței în Cluj-Napoca este de 3,36 la mia de locuitori, iar în Florești rata este de 3,38 la mia de locuitori. Prefectul Clujului a anunțat că se vor implementa noi măsuri de prevenire și combatere a virusului atât în Florești, cât și în Cluj-Napoca. Toate școlile preuniversitare vor trece în scenariul roșu, iar elevii vor face școala exclusiv online timp de 14 zile, începând cu data de 22.10.2020. Cu toate acestea, creșele rămân deschise, momentan.


CITEȘTE ȘI:

Oficial. Masca obligatorie pe stradă! Lista restricțiilor pentru Cluj-Napoca după ședința Comitetului pentru Situații de Urgență

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter