Actualitate

Incendiu la un bloc din Câmpia Turzii. Un apartament a fost cuprins de flăcări

Un incendiu a avut loc la un bloc de locuințe din Câmpia Turzii. O femeie și doi copii se aflau în apartamentul în care focul a izbucnit.

 Incendiu la un bloc din Câmpia Turzii. Un apartament a fost cuprins de flăcări Incendiu la un bloc din Câmpia Turzii. Un apartament a fost cuprins de flăcări

 

 


A avut loc un incendiu pe strada Oțelarilor din municipiul Câmpia Turzii, în jurul orei 20:30. Focul a pornit dintr-un apartament al unui bloc.

 


În apartament se aflau o femeie și doi copii care s-au evacuat singuri până la sosirea pompierilor.

Au fost dislocate la fața locului o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autoscară din Detașamentul de Pompieri Turda și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei.


La sosire, pompierii au găsit o încăpere din apartament cuprinsă în totalitate de flăcări cu posibilitate de extindere. Intervenția a durat cam 40 de minute, în care s-a reușit limitarea propagării flăcărilor.

Flăcările au ruinat întreaga încăpere, atât mobilier și materiale textile, cât și aparatura electronică. Există daune și în restul camerelor.


„Cercetările preliminare au dus la concluzia că, cel mai probabil, a fost jocul copiilor cu focul”, transmite ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter