Actualitate

Horoscop 17 octombrie 2020. Balanța trece printr-o schimbare majoră, iar Vărsătorul ar putea fi „înjunghiat” pe la spate

Horoscop 17 octombrie 2020. Capricornii trebuie să aibă mai mare grijă la sănătatea lor. Săgetătorii au surprize plăcute pe plan financiar.

Horoscop 17 octombrie 2020. Balanța trece printr-o schimbare majoră, iar Vărsătorul ar putea fi „înjunghiat” pe la spate Horoscop 17 octombrie 2020. Balanța trece printr-o schimbare majoră, iar Vărsătorul ar putea fi „înjunghiat” pe la spate


 

Horoscop 17 octombrie 2020. Ziua de sâmbătă aduce multe schimbări în viața unor zodii. Racii și-ar putea găsi iubirea.


 

 Horoscop 17 octombrie 2020. Berbec

Ziua de sâmbătă îți aduce multă productivitate. Începi să te gândești la renovări sau să faci schimbări în viața ta. Ești plin de energie și bună dispoziție. Treburile pe care ți le-ai propus le termini destul de rapid, iar pe la finalul zilei vei simți că vrei să stai mai liniștit. O plimbare, o seară relaxantă, calmă sau petrecutul timpului cu persoana iubită vor fi priorități pentru tine.


 Horoscop 17 octombrie 2020. Taur

Cauți o scăpare din problemele de la locul de muncă. Un document sau chiar o idee ar putea să rezolve acele probleme, dar trebuie să rămâi concentrat și să eviți distragerile pentru a găsi soluția. În dragoste, partenerul poate să fie mai distant și simți nevoia de a te deschide în fața sa cu niște lucruri deranjante, dar nu știi cum va reacționa. Păstrează-ți calmul și nu te pune în lumina reflectoarelor. Ascultă și părerea partenerului și totul se va rezolva.

 Horoscop 17 octombrie 2020. Gemeni

Astăzi este o zi regulară pentru tine și ești indecis în legătură cu modul în care vrei să o petreci. Cheful nu este pritenul tău cel mai bun, așa că simți că mai bine stai mai liniștit și nu organizezi nicio ieșire specială. Cumpărăturile și poate o plimbare îți vor surâde, fiind că totuși ai nevoie de puțin aer liber ca să îți eliberezi mintea. Dar totul e în regulă, o zi liniștită e chiar de ce aveai nevoie acum!


 Horoscop 17 octombrie 2020.  Rac

Nu pare să fi avut o perioadă foarte bună pe plan emoțional ceea ce te-a făcut să fi mai retras, dar acum este momentul să te revezi cu prietenii tăi. Ai nevoie de o schimbare, ceva care să te scoată din rutina pe care ți-ai format-o. O schimbare de garderobă, o nouă tunsoare sau doar o zi mai activă cu prietenii ar putea să te ajute să începi schimbarea. S-ar putea chiar să întâlniți pe cineva special la ieșirea cu grupul de prieteni.

 Horoscop 17 octombrie 2020.  Leu

Ești obosit după o săptămână plină de muncă, dar nici ziua de azi nu va fi una foarte ușoară. Vei avea câteva treburi de rezolvat pe plan profesional, dar spre finalul zilei te poți liniști și petrece puțin timp cu prieteni, de care nu ai avut atât de mult timp. Îți era dor să socializezi, iar acum e momentul în care poți să îți iei o pauza și să te simți bine, în largul tău. Încearcă doar să nu lași stresul acumulat din cauza locului de muncă să te influențeze în relațiile cu ceilalți.


 Horoscop 17 octombrie 2020.  Fecioară

Ziua de sâmbătă îți aduce multă concentrare pe anumite detalii pe care poate nu le-ai observat până acum sau doar le-ai ignorat. E momentul să te gândești la ce vrei cu adevărat și ce te face fericit, ca să iei o decizie. O nouă achiziție sau o discuție cu persoana la care țineți vă poate ajuta să începeți un drum nou. Nu este ziua în care să ignori aspecte ale vieții la care ai preferat să nu le dai importanță până acum. Persoana de lângă tine te poate ajuta să îți reorganizezi puțin stilul de viață.

 Horoscop 17 octombrie 2020.  Balanță

Vei trece prin schimbări majore care ar putea să îți aducă o stare de stres în ziua ta liberă. Locul de muncă poate să fie o sursă importantă de stres. Chiar dacă familia încearcă să te ajute în această situație, respingi ajutorul și încerci să rezolvi treburile în stilul tău. Încearcă să fii mai înțelegător cu tine și lasă-i și pe ceilalți să fie acolo pentru tine.


 Horoscop 17 octombrie 2020. Scorpion

Ziua de azi ți-ai propus să o acorzi mai mult organizării și curățeniei prin casă. Chiar ești în stare bună pentru decorat, lucru care te face să te relaxezi sau chiar să îți iei gândul de la alte probleme. Este important să nu te gândești prea mult la nemulțumirile tale, toate odată. Încearcă să iei fiecare problemă pe rând și să o rezolvi cu răbdare.

 Horoscop 17 octombrie 2020.  Săgetător

Simți nevoia de ceva nou în viața ta. Pe plan sentimental, îți e dor de o relație sau o conexiune mai strânsă cu cineva. Azi ar putea să îți vină idei și pentru un nou proiect care ar putea să îți aducă niște venituri semnificative. Energia pozitivă te înconjoară și ai nevoie de o întâlnire cu niște persoane importante din viața ta, dar cu care nu ai păstrat atât de mult legătura în ultima perioadă. Acum este momentul să vă reconectați!

 Horoscop 17 octombrie 2020.  Capricorn

Ai nevoie de multă odihnă astăzi. Ai trecut printr-o săptămână epuizantă, deci este în regulă dacă spui nu la câteva planuri pe care și le-au făcut alții pentru tine. E bine să îți asculți intuiția. Azi e ziua ta de relaxare și ar trebui să profiți de ea din timp, făcând ce îți place. Poate chiar să începi să îți reintroduci hobby-urile în program și să îți faci timp pentru pasiunile tale. Ai mare grijă de sănătatea ta!

 Horoscop 17 octombrie 2020. Vărsător

E momentul să îți dai seama că unele persoane de lângă tine nu sunt potrivite și că ar fi mai bine să le îndepărtezi. În momentul în care ai dat de niște greutăți financiare, s-au arătat mai puțin interesate de tine. Ai grijă pe cine ții aproape, unii te-ar putea „înjunghia” pe la spate. Totuși, acest eveniment te-ar putea ajuta să te reîntâlnești cu cineva drag pe care, la rândul tău, l-ai dat la o parte. Pe plan sentimental, ziua de sâmbătă ar putea să însemne un nou început.

 Horoscop 17 octombrie 2020. Pești

Astăzi este o zi de mișcare și socializare pentru tine. Abia aștepți să ieși puțin din casă, să faci cumpărături, să te plimbi sau chiar să faci puțin sport. Ți-e dor să ieși cu prietenii, iar o întâlnire la cafea poate să fie cea mai bună opțiune pe care o alegi. Chiar dacă mintea îți stă în altă parte, la unele neînțelegeri din trecut, încearcă să îți iei gândul și să te bucuri de revedere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter