Actualitate

Top 5 zodii care iubesc mult, dar nu primesc iubire înapoi. Cine e blestemat să sufere pe viață?

Top 5 zodii care nu sunt iubite. Care sunt nativii a căror sentimente sunt călcate în picioare de fiecare dată? Te numeri printre ei?

 

 

Top 5 zodii care iubesc mult, dar nu e reciproc. Căile dragostei sunt încurcate. Deși unii oameni au norocul de a găsi un partener care să-i trateze așa cum merită, din păcate există unii nativi care sunt sortiți să rămână singuri. Iată care sunt cele 5 zodii care sunt blestemate să nu fie iubite înapoi.


 

Top 5 zodii care nu sunt iubite. Berbec

Berbecii se îndrăgostesc foarte repede, dar suferă la fel de mult, din dragoste. De ce? Pentru că au tendința de a se amoreza de persoanele care nu le acordă atenție sau nu sunt potrivite pentru ei.


Berbecii luptă cu pasiune pentru a-și cuceri potențialii parteneri. Nu renunță atât de ușor și ignoră semnele evidente pe care celălalt i le transmite, acelea de a fi lăsat în pace.

Top 5 zodii care nu sunt iubite. Scorpion

Când spui Scorpion, spui încredere și lipsă de modestie. Cum? Există cineva pe care un Scorpion să nu-l poată avea? Să nu-l poată cuceri? Nativii acestei zodii ar face aproape orice pentru a cuceri persoana care le-a picat cu tronc.


Într-un final, pentru că nu are finalul pe care și l-a dorit, Scorpionul își va schimba atitudinea la 180 de grade față de persoana care reprezintă obiectul afecțiunii sale. Sunt foarte răzbunători, iar dacă nu te poate cuceri, atunci nici să nu-i mai apari vreodată în cale Scorpionului.

Top 5 zodii care nu sunt iubite. Taur

Taurii sunt obișnuiți să obțină mereu ce vor și nu suportă să fie refuzați. Asemenea Scorpionilor, nu cred că există cineva pe care ei să pună ochii și care să-i refuze. De aceea, de obicei, Taurii se încăpățânează să se îndrăgostească de persoanele care le sunt interzise.


Din acest motiv, taurii suferă cumplit, pentru că, indiferent de eforturile lor ajung să rămână singuri, pentru o bună perioadă de timp.

Top 5 zodii care nu sunt iubite. Pești

Peștii tânjesc după iubire. Probabil ăsta e motivul pentru care caută dragostea vieții în locurile cele mai nepotrivite și, mai ales, în persoanele cele mai nepotrivite.


nativii din zodia pești, atunci când se îndrăgostesc, pun partenerul de viață mai presus de orice și din acest motiv ajung să sufere, aproape de fiecare dată. Ei vor să fie îndrăgostiți în permanență, dar ajung să-și dăruiască inima prea ușor și apoi se consumă cumplit, când sunt părăsiți.

Top 5 zodii care nu sunt iubite. Săgetător

Nu-i poți cere romanticului incurabil, care este Săgetătorul, să nu se îndrăgostească. Atunci când îi pică cineva cu tronc, visează cu ochii deschiși la o dragoste platonică și eternă. Nativii Săgetători nu sunt genul care să lupte pentru iubirea lor, ei se mulțumesc cu iubitul cuiva în secret.

Săgetătorii se entuziasmează rapid, în privința reprezentanților sexului opus. Li se pune pata pe vedete, celebrități și sunt genul care-și vor urmări artistul preferat la restaurantul pe care îl frecventează, doar ca să-l admire de la distanță.

CITEȘTE ȘI:

Sfaturi pentru zodii. Sfaturi pentru o viață mai bună, în funcție de zodie!

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter