Actualitate

iPHONE 12. Cum va arăta noul model iPhone care va fi lansat în curând?

iPhone 12. Când va apărea cel mai nou model de telefon de la Apple și cum va arăta? Vezi cât va costa cel mai nou telefon iPhone!

iPHONE 12. Cum va arăta noul model iPhone care va fi lansat în curând? iPHONE 12. Cum va arăta noul model iPhone care va fi lansat în curând?

 

 


Așteptarea a luat sfârșit pentru că Apple va lansa oficial cel mai nou model de iPhone, mai exact iPhone 12, pe data de 13 octombrie. Conferința va fi online și poate fi vizionată pe Youtube.

 


iPhone 12. Când apare noul model?

Prima livrare de iPhone 12 a fost făcută distribuitorior pe data de 5 octombrie, astfel încât, în câteva zile de la conferința din 13 octombrie lumea să poată intra în posesia noului model de iPhone. Va exista, totuși, un decalaj în ceea ce privește disponibilitatea telefonului iPhone 12.

Anul acesta, vor fi anunțate 4 iPhone 12 noi. Deci, pe lângă iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, în aceleași itinerații, standard și Max, cu un ecran mai mare. Într-o primă fază, vor fi disponibile modelele mai mici și mai mari de iPhone 12.


iPhone 12. Când apar modelele Pro?

Pentru versiunile Pro, iubitorii de iPhone vor fi nevoiți să aștepte în jur de 10 zile sau două săptămâni. Este important de reținut faptul că toate iPhone-urile vor avea același procesor, cu toate că vor exista diferențe în ceea ce privește cantitatea de memorie RAM, camerele și bateria.

La fel ca în anii trecuți, noile modele de iPhone 12 vor fi disponibile în variante de 64, 128 și 256 de GB. Versiunile Pro vor începe de la 128 GB și vor ajunge până la 512 GB, la fel ca în cazul telefonului iPhone 11 Pro, anul trecut.


iPhone 12. Cum va arăta noul telefon ?

În ceea ce privește design-ul telefonului iPhone 12, un clip apărut luna trecută, a dat de înțeles că stilul telefonului iPhone 12 se întoarce în urmă, cu jumătate de deceniu și ca formă, iPhone 12 aduce aminte oamenilor de iPhone 5.

Un senzor numit LiDAR care funcționează similar cu un radar, singura diferență fiind că folosește laser pentru a judeca distanța și profunzimea. Apple mizează mult pe realitatea augmentată în viitor, iar senzorul cu care va veni iPhone 12 e un mare pas înainte. Acest senzor va îmbunătăți semnificativ calitatea fotografiilor.


Ce face acest senzor ? Practic, te poți plimba prin cameră să scanezi absolut totul iar device-ul va crea un model 3D al încăperii. Îți va oferi toate măsurătorile, lucru care va fi folositor multor industrii.


 

abonare newsletter