Actualitate

Germanii de la Quadroform investesc 11 mil. € în Parcul Tetarom III. Peste 100 de noi locuri de muncă!

Compania germană Quadroform va deschide o linie de producție ferestre și uși din PVC la Parcul Industrial Tetarom III din Jucu.

Germanii de la Quadroform investesc 11 mil. € în Parcul Tetarom III. Peste 100 de noi locuri de muncă! Germanii de la Quadroform investesc 11 mil. € în Parcul Tetarom III. Peste 100 de noi locuri de muncă!

 

 


 

Quadroform SRL, parte din holdingul Quadroform GmbH din Germania investește circa 11 milioane de euro într-o linie de producție de uși și ferestre PVC în Parcul Industrial Tetarom III din localitatea Jucu, județul Cluj.


 

 


 

„Iată că, deși traversăm o perioadă pandemică mai puțin prietenoasă cu mediul de business, eforturile noastre constante se materializează prin atragerea unui nou investitor semnificativ. Important e faptul că Parcurile Industriale Tetarom rămân extrem de atractive iar acest lucru nu face decât să ne bucure și să ne ofere perspectiva creșterii și diversificării economiei județului Cluj”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


100 de locuri noi de muncă pentru clujeni

Compania Quadroform va ocupa ultimele 3,7 ha rămase libere din Parcul Industrial Tetarom III și va derula o investiție în valoare totală de circa 11 milioane de euro, urmând a fi create aproximativ 100 de locuri de muncă. În urma sosirii acestui investitor, Parcul Industrial Tetarom din Jucu înregistrează un grad de ocupare de 100%.

Fabrică Quadroform și la Oradea

Compania multinațională Quadroform, cu sediul în Düsseldorf -  Germania, este unul dintre cei mai mari producători de tâmplărie PVC și aluminiu din Europa. Fondată în 1955, Quadroform produce și comercializeaza tâmplărie de înaltă calitate.


Quadroform a anunțat în anul 2018 derularea unei investiții de circa 6 milioane de euro într-o fabrică de tâmplărie la Oradea, în parcul industrial administrat de Agenia de Dezvoltare Locală Oradea SA.

CITEȘTE ȘI

Cine va construi drumurile de acces la Tetarom V? Investiție de peste 34 de milioane de lei!

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter