Actualitate

Românii ce vor să tranziteze Bulgaria RISCĂ SĂ STEA LA GRANIȚĂ până la 24 de ore!

Românii care vor să intre în Bulgaria dinspre Turcia, prin punctul de trecere a frontierei Kapitan Andreevo, în perioada octombrie-decembrie 2020 riscă să stea la graniță până la 24 de ore.

Românii ce vor să meargă în Bulgaria OBLIGAȚI să stea la graniță până la 24 de ore! Românii ce vor să meargă în Bulgaria OBLIGAȚI să stea la graniță până la 24 de ore!

 

 


Ministerul afacerilor Externe informează românii care vor să intre în Bulgaria prin punctul de trecere al frontierei Kapitan Andreevo, că până la finalul acestui an există riscul formării unor coloane mari de autocare.

 


Timp de așteptare de până la 24 de ore

Astfel, acest lucru poate duce la creșterea timpilor de așteptare la trecerea frontierei până la 24 de ore.

MAE recomandă cetățenilor români să se informeze din timp cu privire la aceste aspecte, să ia măsuri adecvate în vederea organizării itinerariilor de deplasare, să aibă asigurate resurse de apă și alimente și să respecte cu strictețe indicațiile și măsurile adoptate de autoritățile bulgare.


De asemenea, românii care se află la bordul autocarelor care tranzitează acel punct de frontieră, trebuie să se informeze, în prealabil, cu privire la regimul vamal aplicat frontierei externe a UE și la limitele legale privind cantitatea de mărfuri sau produse permisă a fi introdusă în spațiul vamal european ca import.

CITEȘTE ȘI:


România a importat măști de protecție în valoare de 272 milioane de euro

 

 


 

abonare newsletter