Actualitate

O mașină a luat foc la ieșire din Tureni. Trafic BLOCAT - FOTO

O mașină a izbucnit în flăcări, la ueșirea din localitatea Tureni, pe direcția înspre Cluj.

 

 


UPDATE: De la ce a pornit incendiul?

„Solicitarea a fost primită în jurul orei 19.10 minute, iar accesul autospecialei pentru stingerea incendiului a fost îngreunat din cauza aglomerației din apropierea evenimentului. Mașina s-a aprins în timpul deplasării, șoferul a oprit în afara părții carosabile, iar pasagerii s-au autoevacuat. Câteva componente din magneziu amplasate în compartimentul motor al mașinii au intensificat rapid arderea autoturismului până la sosirea pompierilor.


Stingerea flăcărilor a fost dificilă având în vedere reacția magneziului cu apa. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE: Mașina a fost distrusă în totalitate


„Nu a fost solicitată ambulanță, pompierii încă sunt la locul evenimentului. Autoturismul a fost distrus în totalitate, traficului a fost îngreunat pe timpul intervenției”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

..........................................................................................................


Din primele informații, este vorba despre un incendiu la un autoturism. Pompierii intervin în aceste momente cu o autospecială.

Traficul spre Cluj-Napoca este blocat, transmit martorii de la locul incidentului. Deocamdată nu există informații cu privire la persoanele care se deplasau cu mașina care a luat foc.


CITEȘTE ȘI

Karma! Un bărbat a dat foc vegetației, iar focul i-a cuprins Matizul, DISTRUS în totalitate

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter