Actualitate

Emanuel Ungureanu și-a prezentat raportul de activitate în perioada 2016-2020

Emanuel Ungureanu și-a prezentat raportul de actitivate în calitate de deputat.

Emanuel Ungureanu și-a prezentat raportul de activitate în perioada 2016-2020 Emanuel Ungureanu și-a prezentat raportul de activitate în perioada 2016-2020

 

 


Emanuel Ungureanu, deputatul USR de Cluj, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă raportul de activitate în ultimii 4 ani din postura de deputat și vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților.

Vineri, de la ora 11, la Biblioteca Central Universitară din Cluj-Napoca, Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj, și-a prezentat public, într-o conferință de presă, un rezumat al celor 4 ani de activitate ca deputat și vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților.


La eveniment au participat personalități din lumea medicală clujeană precum: profesorul Constantin Ciuce, Director Medical a Spitalului Regina Maria, dr. Silviu Moga de la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca, avertizori de integritate din sistemul sanitar ca asistenta Mariana Luceanu, managerul clinicii Medisprof, doamna doctor Carolina Udrea, profesorul Silviu Albu, șeful Clinicii ORL din cadrul Spitalului CFR, pacienți, reprezentanți ai unor asociații care se ocupă de protecția pacienților.


Un rezumat al raportului de activitate a lui Emanuel Ungureanu poate fi citit aici

Ultimele Stiri
abonare newsletter