Actualitate

Zeci de localnici nu pot vota pentru că au buletinele la magazinul din sat de unde luau mâncare pe datorie

Un caz incredibil se petrece în județul Brașov, acolo unde mai mulți localnici nu pot vota pentru că au lăsat buletinele ca și garanție la magazinul din sat.

Zeci de localnici nu pot vota pentru că au buletinele la magazinul din sat de unde luau mâncare pe datorie

 

 


Polițiștii brașoveni au fost anunțați printr-un apel la 112  că proprietarul unui magazin-bar din localitatea Ormeniș ar fi ajuns în posesia mai multor cărți de identitate și nu vrea să le restituie oamenilor. Conform primelor date, aproximativ 90 de persoane din localitate nu pot vota pentru că buletinul a rămas la proprietarul magazinului care le-a furnizat alimente pe datorie.

 


,,La data de 26 septembrie, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz, au fost sesizati prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că administratorul unei societăți comerciale, ar fi oprit în gaj, mai multe cărți de identitate ca și garanție la unele cumpărături efectuate la societatea pe care o reprezintă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legala la finalizarea cercetărilor”, a declarat pentru newsbv.ro comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Ultimele Stiri
abonare newsletter